Ünlü milyarder Mike Novogratz LUNA çöküşüyle ilgili sessizliği bozdu!
Ünlü milyarder Mike Novogratz LUNA çöküşüyle ilgili sessizliği bozdu!

Ünlü milyarder Mike Novogratz LUNA çöküşüyle ilgili sessizliği bozdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mike Novogratz LUNA çöküşüyle ilgili sessizliğini bozdu. Ünlü yatırımcı Başarısız LUNA tokenlerinin en iyi savunucularından biri olan Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, yakın tarihli bir hissedar yazısında tokenin çöküşüne nihayet ağırlık verdi. Geçen hafta Twitter’da ürkütücü bir şekilde sessiz kalan Novogratz, ekonomi ve kripto para birimi endüstrisi hakkında düşünmekle meşgul olduğunu iddia ediyor.

Mike Novogratz “UST başarısız olan büyük bir fikir”

Bu ayın başlarında sabit değerini kaybeden algoritmik UST stablecoin’in “başarısız olan büyük bir fikir” olduğunu söylüyor. Novogratz Galaxy’nin 2020’nin dördüncü çeyreğinde LUNA’ya yatırım yaptığını söylüyor. Tokenin patlamasından sonra Novogratz, kripto para projesinin abartılı tanıtımı nedeniyle geniş çapta alay konusu oldu. Milyarder, “Girişim yatırımının alçakgönüllülük gerektirdiğini sürekli hatırlatacak.”

Yönetim tokeninin fiyatı, olumsuz makro koşullar nedeniyle kripto pazarında genel düşüşe geçmeden önce 118 dolarda zirve yaptı. Milyarder, Luna Foundation Guard vakfının rezerv varlığı olan Bitcoin üzerindeki aşağı yönlü baskının ve UST para çekme işlemlerinin bir siyah kuğu olayını tetiklediğini açıklıyor. LFG’nin felaketi önlemek için yeterli rezervi yoktu.

Konu üzerine çok fazla yorum yapılmış olsa da, görünüşte başarısız olamayacak kadar büyük olan en büyük blok zinciri projelerinden birinin hızla çöküşü birçok kişinin kafasını karıştırıyor. Novogratz, tokenin çöküşünü olumsuz küresel piyasa koşullarına bağlıyor.

Milyarder, yatırımcılara Galaxy’nin yaptığı gibi, çeşitlendirilmiş bir kripto varlık portföyü oluşturmalarını tavsiye ediyor. Terra’nın şok edici çöküşüne rağmen Novogratz, kriptonun gitmeyeceğine inanıyor, ancak aynı zamanda yatırımcıları piyasanın doğrudan geri dönmeyeceği konusunda da uyarılarda bulundu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin