Metaverse oyun tokeni iki haftada yüzde 50 arttı! Yükseliş devam edecek mi?
Metaverse oyun tokeni iki haftada yüzde 50 arttı! Yükseliş devam edecek mi?

Metaverse oyun tokeni iki haftada yüzde 50 arttı! Yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Metaverse oyun tokeni Axie Infinity on 2 hafta içerisinde yüzde arttı. Kazançların Axie Infinity’deki Origin lansmanı olduğu düşünülüyor. Ayrıca metaverse tokenin kullanıcı sayısı da artış kaydetti. Play-to-Earn (P2E), blockchain ve kripto sektörlerinde en popüler kavramlardan biri haline geldi. Kripto oyun endüstrisi, 2021 yılında önemli ölçüde büyüdü ve bunun 2022’ye yayılması bekleniyor. Axie Infinity P2E sektöründe öncü proje olarak yer alıyor. Oyun küresel bir erişime sahip ve başarısı P2E sektörünün potansiyelini ortaya koydu. Şimdi, Axie Infinity, AXS için büyük kazanımları tetikleyen büyük bir lansman planlıyor.

Axie Infinity büyük kazançlar sağlıyor

Son iki hafta içinde metaverse oyun tokeni fiyatı %46 arttı. Bu kazanımlar, daha geniş kripto para piyasasında kayda değer bir toparlanma ile aynı zamana denk geldi. Kaynaklarda elde edilen verilere göre AXS, yazım sırasında 24 saat içinde hafif bir kazancın ardından 66,65 dolardan işlem görüyor.

Beklenen gelişmeler yatırımcıların fiyat artışlarının yolda olduğuna dair spekülasyonlara yol açmasıyla AXS’nin fiyatı 14 Mart’ta yükseliş görünümüne başladı. Bu kazanımların ardından AXS 73 dolara ulaştı. Bu kayda değer kazanımlara rağmen, AXS geçen Kasım ayında yaratılan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 164 doların hâlâ %59,4 altında işlem görüyor.

Axie Infinity’deki Gelişmeler

AXS kazanımlarının nedenlerinden biri, Axie Infinity Origin’in beklenen lansmanı. Origin, popüler metaverse oyununun yeni bir versiyonu. Origin, oyuncu deneyimini artırmak için yeni oyun özelliklerine sahip olacak. Ayrıca yeni oyunculara ücretsiz eksenler sunacak.

Bu güncelleme aynı zamanda oyuna yeni öğeler getirecek. Bunlar, kullanıcıların Smooth Love Potion (SLP) tokenlerini yaklamalarını sağlayacak. SLP, platformdaki oyunculara ödül olarak verilen yerel tokenidir.

Bu gelişmeler, şu anda 207.000’in üzerinde olan Axie Infinity’deki kullanıcı sayısının artmasına neden oluyor. Ronin ağının popülaritesi de AXS için kazanımlarına da etki ediyor. Ronin, Sky Mavis tarafından Axie Infinity için geliştirilmiş bir Ethereum yan zinciri görevi görüyor.

Şu anda, Axie Infinity, Ronin’deki tek oyun. Bununla birlikte, Ronin ağı, kilitli toplam değerde ilk üç Ethereum köprüsü arasında yer alıyor. Ronin’in TVL’si yaklaşık 3.4 milyar dolar. Ağda daha fazla merkezi olmayan uygulamalar başlatıldıkça TVL’nin büyümeye devam etmesi bekleniyor.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin