Metaverse arsa alımı rekor kırdı
Metaverse arsa alımı rekor kırdı

Metaverse arsa alımı yeni bir rekora ulaştı: 100 milyon dolar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Facebook, ismini Meta olarak değiştirip yeniden markalaştığını açıklamasından beri Metaverse alemine çok ciddi bir ilgi oluştu. Pek çok yeni Metaverse projesi çıktı, mevcut olanlar da popülerlik kazandı. Geçen hafta ise oldukça önemli bir rekor geldi. 22-28 Kasım arasında 100 milyon dolarlık Metaverse arsa alımı yapıldığı açıklandı.

Bir haftada 100 milyon dolarlık Metaverse arsa alımı

The Sandbox, Decenterland, CryptoVoxels ve Somnium Space gibi platformlarla Metaverse partisi devam ediyor. Şu ana kadar en çok dikkat çeken satışlardan biri ise geçtiğimiz günlerde lüks bir yatı 650 bin dolara satarak rekor kıran The Sandbox oldu. Bu rekorla Sandbox, geçen haftaki 105,8 milyonluk toplam tutarın 86 milyonunu topladı. Bu toplamın %80’ine denk geliyor.

Decentarland ikinci oldu, NFT arsa satışında bir hafta içinde 15,5 milyon dolar topladı. CryptoVoxels ve Somnium Space sırasıyla 2,6 milyon ve 1,1 milyon toplamayı başardı.

Bu yeni sektör, kripto paraların kurtuluşu olabilir

Analistlere göre meta veri kaynakları, şimdiye kadar oldukça niş bir sektör olarak kalan kripto para birimlerinin kullanımını yönlendirmenin anahtarı olacak.

Bank of America Genel Müdürü ve Küresel Stratejist Haim Israel, metaverse’in “kripto para birimlerini para birimi olarak kullanmaya başlayacağımız yer” olduğunu söyledi.

entrepreneur


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin