Mart ayı bitmeden Ethereum bu hamleyi yapacak! Ama çok kritik bir nokta var
Mart ayı bitmeden Ethereum bu hamleyi yapacak! Ama çok kritik bir nokta var

Mart ayı bitmeden Ethereum bu hamleyi yapacak! Ama çok kritik bir nokta var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yakından takip edilen kripto stratejisti Justin Bennett, önde gelen akıllı sözleşme platformu Ethereum’un (ETH) bu ay sert bir hamleye hazır olduğuna inanıyor.

Ethereum çapraz dirençte

Bennett, Ethereum’un piyasayı yaklaşık dört aydır düşüş trendinde tutan çapraz bir dirençle karşı karşıya olduğunu söylüyor.

“Kasım zirvesinden uzanan bir trend çizgimiz var. Bu zamandan beri, Ethereum daha düşük zirveler yaptı. Geçen yılın sonundan bu yana daha yüksek bir seviyeye de ulaşamadı.”

Ethereum çapraz direncinin altında kalmaya devam etse de Bennett, piyasa değerine göre ikinci en büyük altcoinin 2020’ye kadar uzanan bir yükseliş çizgisi tarafından desteklendiğini söylüyor.

“İlk bakışta, bu dip seviye Ocak ayındaki dipten uzanıyor gibi görünüyor… Ancak, geri giderseniz, bu seviye aslında 2020’ye kadar uzanıyor. Bu seviye, Mart ayındaki COVID çöküşünden hemen önceki Şubat 2020’den geliyor.”

2020 boyunca, Ethereum için ayı piyasasının son bölümünde bu seviye bir dirençti. Bugüne geldiğimizde, son birkaç ayda, 2022’de şimdiye kadar bu seviyenin nerede destek olarak hizmet ettiğini görebilirsiniz.”

Bennett’e göre, Ethereum şimdi simetrik bir üçgen içinde işlem görüyor ve ETH modelin zirvesine yaklaşıyor. Kripto analisti, akıllı sözleşme platformunun bu ay kalıptan çıkmasını beklediğini söylüyor.

Kırılma her iki yönde de olabilir

Fakat Ethereum’un henüz net bir yön belirtisi olmadığı için ipuçları sağlamadığını söylüyor ve kırılmanın her iki yönde de olabileceğini vurguluyor.

“Şu and, bu bekleyen bir oyun çünkü şu anda piyasa hala konsolidasyona yakalanmış durumda… Bu yüzden şu ya da bu şekilde kırılmayı doğrulamak için, Ethereum’un burada bu seviyenin üzerinde yakın olduğunu görmemiz gerekiyor: Bu trend çizgisi 2.800 dolar civarında. Veya bu alanın altında 2.500 dolar civarında bir günlük kapanışa bakacağız.”

Boğalar çapraz direnci kırarsa, Bennett hedefin 3.600 dolar  olduğunu söylüyor. Öte yandan, uzun vadeli desteğin kırılması, Ethereum’u muhtemelen 1.700 dolara düşürebilir.

“Temel olarak, Ethereum’un aşağı yukarı %30’luk bir harekete hazırlandığını söyleyebiliriz.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin