Mario Götze, kripto para alanına girdi
Mario Götze, kripto para alanına girdi

Alman futbolcu Mario Götze kripto para alanına girdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Alman futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en önemli yıldızlardan Mario Götze, kripto para alanına girdi. Resmi Twitter hesabının profil resmini CryptoPunk resmiyle değiştiren Götze, yönünü kripto sektörüne çevirmiş gibi görünüyor.

Götze ayrıca yeni hesap yöneticisi olarak Ethereum Name Service (ENS) alanını kullanmaya başladı. Bu hamleyi daha önce Shopify CEO’su Tobias Lütke, Reddit kurucu ortağı Alexis Ohanian ve alkollü içecek üreticisi Budweiser izlemişti.

Mario Götze kimdir?

Şu anda Hollanda’nın efsane kulüplerinden PSV Eindhoven formasını terleten 29 yaşındaki futbolcu, 2001-2013 yılları arasında Borussia Dortmund ile 83 maça çıktı ve 22 gol attı. Hücum odaklı oyunuyla tanınan Götze sonrasında transfer olduğu Bayern Münih’te 73 maça çıkarken fileleri 22 kez daha havalandırmayı başardı. Münih macerasının ardından ilk göz ağrısı olan Borussia’ya geri döndü ve 75 maçta 13 gol daha atmayı başardı.

2020’den beri PSV’de top oynayan Götze, özellikle 2014 Dünya Kupası’nda Almanya Milli Takımı’yla gösterdiği performansıyla ve kupayı getiren son dakika golüyle yıldızlaşmıştı.

Futbol endüstrisi kripto paralara yabancı değil

İspanyol futbolcu Andres Iniesta, kısa süre önce, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’in tanıtımında rol oynadı.

Arjantinli süperstar Lionel Messi de geçen yıl Fransız futbol kulübüyle yaptığı iki yıllık sözleşmenin bir parçası olarak Paris Saint-Germain’in PSG tokeni ile kısmi ödeme almayı kabul ederek kripto para çılgınlığının bir parçası oldu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin