featured

Kriz büyüyor mu? Şimdi de Finblox çekim işlemlerine limit koydu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto varlıkların çöküşündeki perde arkası aralanıyor. Özellikle kurumsal şirketlerin teminatlı yaptığı alımlar şimdiden baş ağrıtıyor. Birçok olaya şahit olduğumuz, bu dönemde şirketler daha çok zorlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Three Arrows Capital (3AC)’in yaşadığı sıkıntılar sonrası yeni bir hamle geldi.

Finblox, 3AC fonunda yaşanan endişeleri göstererek çekim işlemlerine limit uygulayacağını açıkladı. Piyasadaki belirsizliğin üzerine gelen haber, yeni bir krizin habercisi oldu. Daha fazla kullanıcının mağdur olmasını engellemek için atılan adım meyvesini verecek mi, merak ediliyor.

Platform, yaptığı açıklamada, 3AC’nin likidite üzerindeki etkisini değerlendirmek için mevcut tüm seçenekleri takip ederken değişiklikleri yaptığını söyledi. Finblox,

“Bu eylem dizisi, son derece değişken bir pazarda gerekli bir harekettir. Bize ve topluluğumuza etkiyi yönetmede yardımcı olması gerektiğine inanıyoruz.”

Finblox, tüm kullanıcılar için günlük 500 ABD doları veya aylık 1.500 ABD doları para çekme limiti uyguluyor. Alınan diğer önlemler arasında yeni adreslerin oluşturulmasının devre dışı bırakılması ve sevk programının ertelenmesi ve ödüllerin yatırılması yer alıyor.

Finblox, yatırımcıların getiri elde etmesine yardımcı oluyor

Finblox, 2011 yılında Fintech gazileri Peter Hoang ve Dmitriy Paunin tarafından kuruldu. Platform, yatırımcıların Bitcoin ve Ethereum gibi kripto paralar ve USDC ve USCT stabil paraları satın alıp getiri elde etmelerine yardımcı oluyor.

Three Arrows Capital’in borç veren marj çağrılarını karşılayamaması nedeniyle iflasın eşiğinde olduğu bildiriliyor. Şirketin yatırım portföyündeki birçok şirkete hazine yönetimi hizmetleri sunduğuna dair haberler de yer alıyor.

Avalanche Foundation kısa süre önce 3AC’nin hazine fonlarından hiçbirini yönetmediğini veya kullanmadığını doğrulamıştı. Ayrıca başka bir borç verme platformu olan Celsius Network de kendi mali sıkıntılarından dolayı zor günler geçiriyor. Hatta Amerika’da bazı eyaletler soruşturma başlatmıştı.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin