featured
2022 yılı boyunca takip edilmeye değer 7 kripto para birimi!

2022 yılı boyunca takip edilmeye değer 7 kripto para birimi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 yılında uzmanlar tarafından en fazla mercek altına alınan kripto paralar aşağıda sırasıyla yer alıyor. Bunların arasında, ağ talebinin yanı sıra artan token kıtlığını gösteren Bitcoin ve Ethereum da yer alıyor.

Bitcoin (BTC)

Kripto analisti Lark Davis’in yakın zamanda belirttiği ve blockchain analitik firması Glassnode’a göre borsalardaki Bitcoin rezervleri Ekim 2018’den bu yana en düşük seviyesinde bulunuyor. Bu, özellikle uzun vadeli sahipler arasında kripto varlığı için artan talebi ve kıtlığı gösteriyor. Fidelity Investments ayrıca Bitcoin’i “üstün bir para biçimi” olarak nitelendiriyor.

Ethereum (ETH)

Ethereum tabanlı lider NFT pazarı OpenSea, aylık satışlarda 5 milyar dolarlık büyük bir rekor kırdı. NFT işlemlerinin yüksek kaydı, deflasyona doğru harekette 1 milyar dolarlık ETH tokenlerinin yakılmasına katkıda bulundu. Dahası, OpenSea artık Uniswap’ı Ethereum’da en çok kullanılan ürün olarak değiştirdi.

Eski Disney CEO’su Bob Iger de olası bir NFT “patlaması” öngörüyor. Bu olaylar, NFT alanı ve genel olarak Ethereum ekosistemi için daha parlak günlerin olduğunu gösteriyor.

Ziliqa (ZIL)

Ziliqa blockchaindeki işlem sayısı, mevcut piyasa koşullarında bile şimdiye kadarki en yüksek üçüncü işlem oldu. Ek olarak, bu ayki toplam işlem ücretleri şimdiye kadarki en yüksek oran. Ziliqa ekosisteminin bir destekçisi olan ZilHub, bu olayların ağın ZIL token fiyatından bağımsız olarak yalnızca daha iyi hale geldiğini gösterdiğini söylüyor. Ziliqa, yazma sırasında 0,04407056 ZIL token fiyatı ile kripto piyasa değerine göre 126. sırada yer alıyor.

Avalanche (AVAX)

Avalanche ekosistemi, Ethereum’a benzer yakma özelliğine sahiptir. Şimdiye kadar, ağ 700.000’den fazla token yok etti. Arzının yaklaşık yüzde 0,1’i, ağa her gün daha fazla oranda kullanıcı katıyor.

Rubik (RBC)

Bir diğer kripto para ise DEX’lerle ortaklıklar sunan en iyi çok zincirli takas protokollerinden biri olarak lanse edilen Rubix oluyor. Kullanıcıların Ethereum, Polygon ve Avalanche dahil olmak üzere çeşitli blockchainlerde 15.000’den fazla varlığı takas etmesine olanak tanır.

10 Şubat’ta Rubic, Rubic Widget’ı entegre eden projelerin sayısını artırmak için teşvik edilmiş bir tavsiye programı başlatacak. Ayrıca Ocak ayında önemli gelişme olan merkezi olmayan protokol Arbitrum’u entegre etti.

Cardano (ADA)

Bildirildiğine göre, Cardano satın alma baskısında önemli bir artış görüldü. Bu da olası bir yükseliş eğilimine işaret ediyor. Altcoin Ocak ayında işlemlerde yüzde 17 artışla 29,4 milyona çıkması gibi ağın yaydığı pozitif zincir içi istatistiklerle destekleniyor.

Solana (SOL)

CNF’nin yakın zamanda bildirdiği gibi, Solana, 500 milyar dolarlık ticaret ekonomisine girmeyi planladığı için yeni bir eşler arası ödeme protokolü olan Solana Pay’i başlattı. Bu durum altcoin için oldukça önemli bir gelişme olarak görülüyor. Geçen sene yaşadığı patlamayla gözde kripto paralardan biri olan Solana bu yıl da yatırımcılar tarafından takip edilmeye değer.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin