Kripto makro bakış: Bitcoin 43K bölgesinde, Ether 3 bin doları savunmak istiyor

Kripto makro bakış: Bitcoin 43K bölgesinde, Ether 3 bin doları savunmak istiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasının çoğu şu anda kırmızı renkte. Bitcoin gün içinde 1.000 dolardan fazla kayıp yaşayarak 43.000 dolara kadar gevşedi. Ethereum ise 3.000 için savaşıyor. Altcoinlerde de pek tat yok. İşte kripto makro bakış…

Dijital varlıklar, Şubat ayının genelini iyi geçiriyor. Aylık kapanışa iki haftadan daha az bir süre kaldı. Şu an Bitcoin önderliğinde iyi giden bir piyasa var. Ancak herkes son bir silkelemenin olabileceğini düşünüyor. Son bir hareket ile beklenen yükseliş kripto varlıklarında olsa bir senaryo.

İyimser tablo göze her ne kadar hoş gelse de küçük yatırımcıların büyük çoğunluğu zararda. Bu yüzden daha dik bir rampa çıkılması gerekir. Kripto makro bakış bu sebeple önemlidir.

Bitcoin, 43.000 dolarda dolaşıyor

Kripto makro bakış: Bitcoin, 43.000 dolarda dolaşıyor

Yaklaşık bir hafta önce, Bitcoin için ayılar partiye gelmeden ve onu 4.000$ ile aşağıya itmeden önce hemen hemen 46.000$ ile beş haftanın en yüksek seviyesini gördü. Sonuç olarak, varlık bu haftanın sonlarında 50 günlük hareketli ortalamanın (42.000 $) altına düştüğünü gördü.

BTC 44.000 dolar civarında biraz dalgalandı ve birkaç düşüşle 43.000 dolara düştü. Şu an itibarıyla, kripto para birimi ikincisinin hemen üzerinde duruyor. Bununla birlikte, piyasa değeri hala 800 milyar doların üzerinde. Bu da iyi bir haber olduğunu gösteriyor.

Ethereum ve altcoinler kırmızıda bekliyor 

Ethereum ve altcoinler kırmızıda bekliyor 

Alternatif madeni paralar birkaç gün önce önemli kazançlar sağladı. Dün sakinliğini koruyan altcoinlerin çoğu bugün kırmızı yaktı. Ethereum 3.200 dolara kadar yükseldi. Ancak daha gidemedi. Son 24 saat içinde, ikinci en büyük kripto biraz çekiş kaybetti ve şimdi 3.000 doların üzerinde kalmak için savaşıyor. Total 2 ise, 1 trilyon dolarlık market değerini korumakta ısrarcı.

Benzer günlük %3-5 arasında düşüşler Binance Coin, Ripple, Cardano, Solana, Avalanche, Terra ve Polkadot’tan yaşandı. En büyük iki meme coin, Dogecoin ve Shiba Inu bugünün düzeltmesini daha küçük düşüşlerle biraz daha iyi alıyor. Kripto makro bakış genelinde bir kırmızı ve yatay alan söz konusu.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin