Kripto devi işlemleri durdurdu! Kullanıcılar dikkat!
Kripto devi işlemleri durdurdu! Kullanıcılar dikkat!

Kripto devi işlemleri durdurdu! Kullanıcılar dikkat!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dev kripto platformu Crypto.com, “az sayıda kullanıcı hesaplarında şüpheli etkinlik bildirdikten” sonra para çekme işlemlerini geçici olarak durdurdu, ancak şu anda tüm fonların güvenli olduğu bildiriliyor.

Hesaplarında şüpheli etkinlik bildiren az sayıda kullanıcı var.

“Ekibimiz araştırma yaptığı için para çekme işlemlerini kısa süre için duraklatacağız. Tüm fonlar güvende.”

Birkaç saat önce Crypto.com, müşterilerin hesapları tarafından yapılan birkaç “hırsızlığa” yanıt olarak platformdan para çekme işlemlerini durdurdu. Dogecoin (DOGE) kurucusu Billy Markus, Etherscan’da şirketin, platformlarında neler olduğunu anlayana kadar tüm işlemleri durdurmasına neden olan şüpheli bir işlem modeli fark etti.

“Kripto dünyasında asla sıkıcı bir gün olmadı.”

Bir kripto para meraklısı ve yatırımcısı olan Ben Baller, hesabının ihlal edildiğini ve 4,28 Ether (ETH) (yaklaşık 15.000 dolar) kaybettiğini iddia etti. Baller ayrıca iki faktörlü kimlik doğrulama kullandığını, bu nedenle iddia edilen faillerin Crypto.com’un bazı güvenlik özelliklerini atlamış olması gerektiğini söyledi.

“Arkadaşlara saatler önce hesabımın bir anda 4,28ETH çalındığını bildirmiştim ve ayrıca 2FA’yı nasıl geçtiklerini merak ediyorum.”

Crypto.com akıllarda birçok soru işareti bıraktı

Crypto.com cephesinden henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Kripto para endüstrisi, hack’lere, hilelere ve protokol istismarlarına yabancı değil. Bu ayın başlarında, merkezsiz finans güvenlik platformu ve hata ödül hizmeti ImmuneFi, hack, dolandırıcılık ve diğer kötü niyetli faaliyetlerden kaynaklanan kayıpların 2021’de 10,2 milyar doları aştığını tespit etti.

Rapora göre, 120 kripto istismarı veya dolandırıcılık vakası gerçekleşti ve en değerli hack 613 milyon dolarla Poly Network oldu.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin