İngiltere'den çok sert hamle! Kripto piyasasını nasıl etkileyecek?
İngiltere'den çok sert hamle! Kripto piyasasını nasıl etkileyecek?

Flaş: İngiltere’den sert hamle geldi! Piyasa nasıl etkilenecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İngiltere, kripto para birimini ve DeFi endüstrisini bir bütün olarak düzenlemeyi hedefliyor. Walter Bloomberg’in bildirdiğine göre, düzenleyiciler ayrıca kripto varlıklarının tanımından Blockchain’e yapılan referansları kaldırmayı teklif ettiler, ancak bunun nasıl olacağını netleştirmediler.

Kripto varlıklarına ek olarak, merkezsiz finans da düzenleme kapsamında, ancak DeFi varlıkları tek bir evrensel düzenleyici çerçeve yerine “duruma göre” değerlendirilecek.

Ek düzenlemenin ana nedeni, Blockchain ile ilgili hizmet ve uygulamaları kullanan müşteriler için risk oluşturan bilgi eksikliği ve yanıltıcı reklamlar.

İngiltere tüketici risklerini de gündeme aldı

Duyuruya göre, kripto piyasasında tüketici riskleri de mevcut.

Ayrıca, teknolojilerin ayrılmaz doğası nedeniyle, kripto para varlıklarının tanımından Blockchain’e yapılan referansın çıkarılmasıyla ilgili olarak düzenleyicilerin ne düşündüğü de tam olarak açık değil.

Daha önce, Büyük Britanya’nın kripto varlıkları ve Blockchain ile ilişkisi bir sır olarak görülüyordu ve çeşitli işletmeler Batı Londra’daki Chai Ada kahve dükkanı gibi ödemeler için kripto para birimlerini kabul ediyordu.

Piyasa etkilenecek mi?

Bu haberin yayılmasının ardından yatırımcılar dikkatle düzenlemenin detaylarını bekliyor. Öncelikle İngiliz yatırımcıları etkilemesi beklenen düzenlemelerin, İngiliz yatırımcıların büyük bir pazar payını elinde tutuyor olması sebebiyle tüm trendde değişime sebep olabileceği düşünülüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin