Polygon (MATIC) yükselişe mi geçiyor?
Polygon (MATIC) yükselişe mi geçiyor?

“İlk 10’a girecek” denen altcoin bomba gibi geliyor! Alım fırsatı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası, dijital varlıkların durgunlaşmasına rağmen cazibesini her gün artırıyor. Çok sayıda protokol kurumsal yatırımları da toplamayı sürdürüyor. Bunlardan biri de Polygon (MATIC).

Polygon’un ayak sesleri güçleniyor

Polygon, trader ve hodler’ların radarı altındaki platformlardan biri konumunda. Protokol, büyüme metrikleri açısından sürekli olarak genişliyor. Polygon’un son olarak önde gelen önemli şahsiyetleri ağırlayacak olan ZK Zirvesi’ne ev sahipliği yapacağı bildirildi. Protokol ayrıca Ethereum Ekosistemini ölçeklendirmek için Gitcoin’e 100.000 dolar ayıracak.

ZK Zirvesi, kripto sektörünü ilerletmede teknolojinin kullanımını keşfedecek. ZK, Zero Knowledge’ın kısaltması. Bu kavram, bir tarafın diğerine bir ifadenin doğru olduğunu kanıtlayabileceği bir doğrulama yöntemi.

Zirvede Vitalik Buterin, Paul Brody, Chaitanya Konda, Jordi Baylina gibi önde gelen önemli kişiler yer alacak. Yapımcıların zirve sırasında önemli bir duyuru yapması bekleniyor. Protokol, Ethereum ekosistemini ölçeklendirmek için Gitcoin’e 100.000 dolar ayıracak. Ağ daha önce dijital kamu mallarını desteklemek için 1 milyon dolar bağışlamıştı.

Aranma hacmi arttı, grafikleri kuvvetlendi

Protokol, kamu platformlarında da öne çıkıyor. MATIC, son zamanlarda Twitter’da en çok arananlar arasında yer alıyor. MATIC’in fiyatı son 365 gün içinde %10.000’in üzerinde arttı. Kaynaklara göre MATIC, dün son 24 saatte 3,5 milyar dolarlık işlem hacmini geçti.

Toplu olarak MATIC fiyatının grafiklerde yükselmek için muazzam bir potansiyele sahip olduğuna dair ciddi bir kamuoyu oluşmuş durumda. Dijital varlığın hafif bir geri çekilme sonrasında 3 doları hedefleyebileceği iddia ediliyor. Kripto para hayranları, altcoin sezonunda Polygon’un piyasa değeri ile ilk 10 kripto arasına girmesini umuyorlar.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin