Hong Kong'un ilk metaverse ETF'si geliyor! İşte detaylar
Hong Kong'un ilk metaverse ETF'si geliyor! İşte detaylar

Hong Kong’un ilk metaverse ETF’si geliyor! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hong Kong, Metaverse’in benimsenmesine doğru bir adım daha attı. CSOP Asset Management, ülkenin ilk metaverse temalı borsa yatırım fonunu ilan etti. Şirket 21 Şubat tarihinde Hong Kong Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem görmeye hazırlanıyor.

CSOP, yatırım hedefine ulaşmak için şirketin Metaverse işiyle ilgili olarak ağırlıklı olarak ABD’de listelenen şirketlere yatırım yapacak. Aktif bir yönetim stratejisi benimseyeceğini duyurdu. CSOP tarafından yayınlanan belgeye göre, başlangıçta Metaverse Concept ETF, yaklaşık 9 milyon ABD doları tutarında ilk yatırım aldı, Metaverse en iyi İnternet’in bir sonraki yinelemesi olarak anlaşılır. Teknoloji devleri Metaverse endüstrisine büyük kaynaklar yatırıyor. İlk olarak Facebook, Metaverse’i geliştirme tutkusunu yansıtmak için şirket adını META olarak değiştirdi.

CSOP, Metaverse’in fiziksel alanları, bilgisayar oyunları gibi iki boyutlu İnternet deneyimlerini sanal gerçeklik (VR) ve artırılmış gerçeklik (AR) teknolojileriyle birleştireceğini açıkladı. Uzmanlar Metaverse’in 2024 yılına kadar yaklaşık 300 milyar ABD dolarına ulaşması bekliyor.

Metaverse küresel pazarı patlama hızında artacak

CSOP’un açıklamasına göre, Global Metaverse pazarının 2020’de yaklaşık 5 milyon ABD Dolarından 2030’da 1,5 trilyon ABD Dolarına yükseleceği ve bu da %253’lük yüksek bir CAGR’ye işaret ediyor.

Gelecekteki tematik yatırımlar konusunda iyimseriz ve ürün yelpazemize CSOP Metaverse Concept ETF’yi eklemenin yatırımcılarımızın tüm yatırım ihtiyaçlarını daha da karşılayacağına kesinlikle inanıyoruz.

Metaverse ETF’leri, Güney Kore’nin Asya’nın ilk dört metaverse ETF’sini başlattığını duyurdu. Geçen yıldan bu yana manşetlerde yer aldı. Raporlara göre, sadece iki haftada yaklaşık 100 milyon dolar topladı. Bu arada Morgan Stanley, metaverse’nin yalnızca Çin’de 8 trilyon ABD doları değerinde bir piyasa değerine ulaşabileceğini tahmin ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin