Bu altcoin toparlanıyor! Bir sonraki hamle ne olabilir?
Bu altcoin toparlanıyor! Bir sonraki hamle ne olabilir?

Hızla toparlanan yıldız altcoin’in önü iyice açıldı: Roket gelebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple fiyatı, daha fazla yatırımcıyı çekebilecek hayati bir bariyerin üzerine çıktı ve yükseliş yaşıyor.

Çok iyi seviyedeki alım-talep gücü önemli bir yukarı hareket yaşayan Göreceli Güç Endeksi’ne de yansımış durumda. Küresel piyasalar risk modunda kaldığı sürece, daha yüksek seviyelerin gelmesi beklenebilir.

XRP boğaları hedefi 0,78 dolar olarak belirledi

Yatırımcılar ve piyasa katılımcıları, piyasaların Ocak ayındaki olumsuzlukları savuşturmaya hazır olduğuna dair onay beklerken, XRP fiyatı son birkaç gündür biraz yatay işlem görüyor. Şubat ayının ikinci işlem gününe girerken, tüm hisse senedi endeksleri yeşilde olduğundan ve bu süreçte kripto para birimlerini hendeklerinden çekerken, boğalar tüm gücüyle bastırmaya hazır görünüyor. Bu mükemmel kuyruk rüzgarı, XRP fiyat hareketinde bir artışla sonuçlanabilir ve boğalar yakın vadede 0,78 dolar olan yeni fiyat hedefine ulaştırarak yatırımcılara %25’lik bir kazanç getirebilir.

XRP boğalarının, hisse senedi piyasalarından gelen rüzgar dışında, bir yükseliş trendi başlatmak için başka destekleri de bulunuyor. Boğalar 0,58 dolara çok iyi tutundu ve bu seviyede büyük bir yatırımcı akışına yol açtı. Bununla birlikte, RSI aşırı satım alanından daha da uzaklaşıyor ve aşırı alıma uğramadan önce kat etmesi gereken çok şey var, bu nedenle long pozisyon için daha fazla yukarı yönlü potansiyel barındırıyor.

Bu altcoin toparlanıyor! Bir sonraki hamle ne olabilir?

Diğer taraftan enflasyonun yüksek olması ve merkez bankasının olası müdahalesi XRP için kötü haber olabilir. Böyle bir durum yatırımcıların tekrar katılmak isteyeceği 0,52 dolara keskin bir düşüşe neden olabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin