Son 2 haftada %68 değer kazanan altcoin'in yükselişi nerede duracak?
Son 2 haftada %68 değer kazanan altcoin'in yükselişi nerede duracak?

Hazırlığınızı yapın: Bu altcoin’de kırılma vakti sonunda geldi! İşte kâr etmek için uygulayabileceğiniz stratejiler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP fiyatı, 0,58 ile 0,62 dolar arasında nispeten dar bir işlem aralığında konsolide olmaya devam ediyor. Ancak bu yatay harekette harcanan zaman, özellikle “Japon mum çubukları” gibi zamana dayalı bir grafikte kafa karıştırıcı ve zor ticaret koşulları yaratıyor.

Gelin, detayları birlikte inceleyelim…

XRP fiyat hareketi çok yönlü ticaret imkanı sunuyor

XRP fiyatı yakında bazı patlayıcı hareketler görebilir: Asıl soru, kırılmanın nerede ve hangi yönde gerçekleşeceği… Japon mum grafiği perspektifinden bakıldığında, bu, Ichimoku Kinko Hyo sisteminde bile bunu tahmin etmek kolay değil. Ancak Nokta ve Şekil grafiği “gürültünün” çoğunu temizliyor ve gelecek için daha net bir vizyon sağlıyor.

Piyasanın long tarafında, varsayımsal kurulum 0,65 dolarda bir satın alma durdurma emri, 0,61 dolarda bir zarar durdurma ve 0,80 dolarda bir kâr hedefi öneriyor. Giriş, 0,64 dolardan gelişecek üçlü bir modelin üzerindeki kırılmaya dayanıyor. Ayrıca bölünmüş dörtlü bir koparma olarak da yorumlanabilir.

Long giriş, girişten itibaren yaklaşık %24’lük bir zımni kâr hedefiyle 3.75:1 ödül/riski temsil ediyor. İşlemler nadiren tam kâr hedef potansiyeline ulaştığından, iki ila üç kutuluk bir takip durdurma, zımni kârın korunmasına yardımcı olacaktır. Mevcut O-sütunu 0,57 dolara hareket ederse ticaret geçersiz olur.

Teorik short kurulumu ise 0,58 dolarda bir satış durdurma emri, 0,62 dolarda bir zarar durdurma ve 0,46 dolarda bir kâr hedefi olarak belirtilebilir. Giriş, aynı anda bir ayı bayrağının altındaki bir kopuşu onaylayan üçlü dipli bir kopuşu temel alıyor.

Belirlenen kâr hedefi 0,46 dolar iken, mevcut değer alanından herhangi bir düşüş, muhtemelen 0,50 dolardaki psikolojik ve teknik fiyat seviyesinde satın alma baskısı oluşturacak. XRP ticareti için short kurulumu, long kurulumla karşılaştırıldığında daha az kâr potansiyeline sahip gibi görünüyor.

Bu kurulum 0,67 dolara ulaşılırsa geçersiz olacak.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin