Kripto analisti, altcoin sepeti yapacaklar için 5 varlığa dikkat edilmesi gerektiğini söyledi

Hayal kırıklığı! 2022’nin ilk çeyreğinde yaşanan düşüş kripto topluluğunu üzdü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 yılında bu zamana kadar kripto varlıklar pek istenilen performamsı gösteremedi. Henüz yeni yeni toparlanan varlıklar dönemin ilk çeyreğini epey bir sancılı geçirdi. Kripto topluluğu ise bu süre zarfında korku ve endişe içinde kaldı. Bazı altcoinler ise tüm geliştirmelere rağmen düştü.

Düşüşlerin çoğu altcoinlerde daha çok hissedilidi. Özellikle de meme coinler bu alanda başı çekebilir. Shiba Inu ise, başka bir düşüşle karşımızda. Kripto topluluğun sayısında düşüş yaşanırken, ağdaki işlem sayısında da önemli bir gerileme saptandı.

Kripto topluluğu hayal kırılığı yaşadı

DeFi meme tokenı daha önce Mart ayına kadar  art arda dört ay boyunca zincirleme işlemlerde sürekli bir düşüşle karşı karşıya kalmıştı. Blockchain analytics web sitesi bloxy.info’dan alınan istatistiklere göre, toplam SHIB işlem sayısının 2021’in 4. çeyreğinde 2.666.943’ten 2022’nin ilk çeyreğinde 870.164’e önemli ölçüde düştüğünü gösteriyor.

Spesifik olarak, iki çeyrek arasındaki SHIB işlemlerinin sayısı, transfer sayısında %67,37’lik bir düşüş kaydetti.

Shiba Inu’ya ilgi gitgide azalıyor mu?

Kripto para birimi için zincir üstü işlemlerin sayısının 802.183’e ulaştığı ve daha sonra bir sonraki ayda %40.77’lik bir düşüşle sonuçlanan Kasım ayında başlayan hikayenin devamı niteliğinde sayılıyor.

Ekim 2021’de toplam SHIB işlem sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.389.603’e ulaştı. Bu da Nisan ayı itibarıyla senaryonun çarpıcı biçimde farklı olduğunu gösteriyor. Ancak buna rağmen kripto topluluğu ilgisini çekiyor gibi. Öyle ki, Mart ayı içinde token talebi azaldıkça 60.000’den fazla kişi meme coini terk etti.

SHIB fiyatı son durum

Şu anda Shiba Inu, son 24 saatte %1 ve geçen hafta %9 düşüşle 0,000025 dolardan işlem görüyor. Mevcut durumda, meme tokenın toplam piyasa değeri 13,8 milyar dolar. Bu da Shiba’yı piyasa değerine göre 15. en büyük kripto para birimi yapıyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin