Shiba Inu sahipleri dikkat! Düşüş sürecek mi? Kritik destek can yakabilir
Shiba Inu sahipleri dikkat! Düşüş sürecek mi? Kritik destek can yakabilir

Shiba Inu sahipleri dikkat! Düşüş sürecek mi? Kritik destek can yakabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu, piyasanın genelini takip ederek son 24 saatte %6’dan fazla düştü. Haftalık düşüşü %10’a gelen SHIB, bundan sonra nasıl bir yol izleyecek? Shiba Inu tahmini ve analizi yazımızda değerlendiriyoruz.

Shiba Inu bugün düşüşte

7 Nisan tarihi için Shiba Inu fiyat analizi, Dogecoin katili için düşüş öngörüyor ve göstergeler ayrıca fiyat hareketinin uzun süre düşüş eğiliminde kalabileceğini gösteriyor. Ayrıca 6 Nisan tarihli Dogecoin fiyat analizi, SHIB’in rakip meme coin DOGE tarafından domine edildiğini gözler önüne seriyor.

CoinMarketCap’ten alınan veriler, SHIB için ticaret hacminin son 24 saatte %74,24 arttığını ve aynı süre içinde tokenin piyasa değerinin %1,93 düştüğünü gösteriyor. Ayrıca, Hacim / Piyasa Değeri Oranı 0,1234 değerindeyken, tokenin Piyasa Hakimiyeti %0,69’a yükseldi.

Shiba Inu için günlük mum 0.00002435 $’dan açıldı ve 0.00002479 $’a ulaştı. Ayrıca, token için günlük en düşük seviye 0,00002390 ABD doları seviyesinde bulunuyor. SHIB’in bu yazı yazılırken fiyatı 0,000002484 ABD doları. Son 1 saatte %0,5’lik bir artış görülüyor ama piyasa kısa süredir oldukça durgun.

Peki teknik göstergelerin Shiba Inu tahmini nasıl?

Shiba Inu price analysis

RSI göstergesi 48’in üzerinde. Bu da alıcılar satıcıların taleplerini karşılayamadığı için satış baskısının hakim olduğu anlamına geliyor.

MACD göstergesi, Shiba Inu için düşüş eğilimini teyit ediyor. Bu da kritik 0,000024 dolar desteğinin yakında kaybedilebileceğini gösteriyor.

Dogecoin katili için fiyat hareketi şu anda Bollinger Bantlarının alt ucunda yer alıyor, bu da yakın gelecekte başka bir fiyat çöküşü ihtimali olduğu anlamına geliyor.

SHIB düşmeye devam edecek mi?

7 Nisan 2022 için Shiba Inu fiyat analizi, 0,000024 dolar fiyat bölgesini kaybetme riski yüksek olduğundan, token için düşüş öngörüsüyle sona eriyor. Eğer piyasa olumlu bir haber akışıyla bir anda artıya dönerse Shiba Inu fiyatı da yükselişe geçebilir, bu ihtimal unutulmamalı.

thecoinrise


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin