Ünlü analist “zirve seviyeler görecekler” dediği altı altcoini açıkladı
Ünlü analist “zirve seviyeler görecekler” dediği altı altcoini açıkladı

Ünlü analist “zirve seviyeler görecekler” dediği altı altcoini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yakın tarihli bir videoda, “Altcoin Daily” YouTube kanalının Kurucusu ve sunucusu olan kripto analisti Austin Arnold, 2021’de büyük kazanç potansiyeline sahip olduğuna inandığı altı altcoin adını verdi.

O altcoinler hangileri?

Uniswap (UNI)

“Merkezi olmayan borsa (DEX) olan Uniswap, otomatik bir piyasa yapıcı olarak çok daha verimli ve çok daha ucuz hale gelecek. Aslında, UNI v3’ün piyasaya sürülmesiyle “Şimdiye kadar tasarlanmış en esnek ve verimli otomatik pazar yapıcı olacak” diyorlar.”

Yearn.Finance (YFI)

“… kasa türüne göre kilitlenen değer, 2020’nin sonunda gördüğümüzden bile daha yüksek, tüm zamanların en yüksek seviyesinde. Kilitlenen değer zirve yaparken, YFI tokenının fiyatı zirvelere çıkabilir.”

Decentraland (MANA)

“Decentraland, Coinbase’deki kripto paralar dışında büyük bir oyuncu olmaya hazırlanıyor.”

UMA

“[UMA], türev piyasasını merkezi olmayan bir şekilde bozmak istiyor… Bu, geleneksel piyasanın halihazırda sahip olduğu bir şeyi otomatikleştirmek ve merkezden uzaklaştırmaktır. Ancak artık kapı bekçiliği yok.”

Cardano (ADA)

“… Geliştiriciler Cardano üzerine inşa etmeyi seçecekler mi? Pek çok insan bundan bahsetmiyor ama Cardano’da 6 ay içinde çok sayıda dilde akıllı sözleşmeler yazabileceksiniz… Anlıyor musunuz? Ethereum tek bir kodlama dili sunuyor, Cardano hepsini sunuyor.”

Chainlink (LINK$)

“Ethereum ekosisteminde hakimiyet kurarken, Polkadot ekosisteminde de hakimiyet kurmak üzere.”

Cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Bizi Takip Edin