featured

Telegram’daki son gelişmeler ile Toncoin (TON) tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Haftaya yükseliş eğilimiyle başlayan kripto para borsası, Bitcoin öncülüğünde yeni kazanımlar elde ederken Toncoin (TON) yüzde 13,32’lik bir yükselişle son 24 saatin en çok yükselen altcoinlerinden biri oldu. Aynı süre içinde işlem hacmi de önemli oranda kazanım sergileyen varlık, tarihi bir zirveye ulaştı.

Toncoin fiyat artışı: TON tüm zamanların en yüksek seviyesinde!

Piyasa değerine göre CoinMarketCap sıralamasında 10. sırada yer alan Toncoin, çift haneli bir yükseliş sergileyerek 5,36 dolardan 6,10 dolara çıktı. Gün içinde yaşanan bu hızlı değişimin ardından bir miktar geri çekilme gösteren TON, bu yazının yazıldığı sırada yeniden yükselişe geçerek 6,10 dolardan işlem görüyor. 20,3 milyar doları aşkın bir piyasa değerine sahip olan varlık, işlem hacminde ise yüzde 120’lik bir artış gösterdi.

Toncoin
Toncoin 1 günlük grafiği

Yatırımcının yoğun ilgisiyle karşılaşan altcoin, 2018’den bu yana tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşarak tarihi bir zirveye çıktı. Son bir aylık kazancı ise yüzde 110 artış gösterdi. Altcoinin bu hızlı yükselişinin ardından ise önemli teknolojik gelişmeler bulunuyor.

Telegram ödül sistemi ve TON fiyat artışı

Popüler mesajlaşma uygulaması Telegram tarafından geliştirilen bir katman 1 blok zinciri olan Toncoin, mart ayının başından bu yana Binance gelişmeleri ve yeni ödül sistemiyle gündeme gelmişti. Kripto para borsası Binance, varlık için vadeli işlem sözleşmesi başlattığını duyurmuştu. Bunun yanında ICO aracılığı ile bağış toplama davası ile gündeme gelen varlık, SEC ile yaptığı anlaşma ile toplanan fonları iade etmişti ve bunu Ton Vakfı’nın desteği takip etmişti.

Bu gelişmelerin yanında günün erken işlem saatlerinde duyurulan TON ekosistemi yeni kimlik doğrulama yöntemi, topluluk arasında önemli bir yankı uyandırdı. Toncoin X hesabında kimlik doğrulama teknolojisinde gönüllü kullanıcılara 5 milyon dolarlık Toncoin dağıtılacağı haberi duyuruldu. Teknolojik gizlilik, güvenli işlem ve donanımsal bağımsızlık gibi özelliklere vurgu yapılan kimlik doğrulama sistemi, mobil cihazlarda kullanılabilecek. İnsan avucunu kamera aracılığı ile taramaya dayalı olan bu teknoloji, kurucu Tim Zhang’in açıklamalarına göre yetkisiz erişim ile işlem yapmayı imkânsız hâle getirecek.

Sonuç

Sonuç olarak teknolojideki gelişmeler kripto paralar birimlerini yakından ilgilendiriyor ve yatırımcının teknoloji şirketlerine ait kripto varlıklara ilgi duymasını sağlıyor. Önemli teknoloji şirketlerinden biri olan ve geliştirdiği VR gözlükler, kulaklıklar ve koltuklar ile sanal dünyanın avantajlarını kullanıcılarına sunan Space şirketinin yerel tokeni 5thSpace’de ilgi görerek büyümeyi sürdürüyor. 5thSpace token, geleceğin fırsatlarını sunarak önemli bir büyüme potansiyeli taşıyor. Ön satış aşamasında alımlarda çeşitli oyunlara, eğitimlere ve içeriklere ömür boyu erişim vererek geniş bir topluluk edinmeyi amaçlıyor.

5SCAPE Tokenı Ziyaret Edin

Ön satışta 4. etabı tamamlamak üzere olan token projesi, 4,366,679 dolarlık birikim topladı. 5 aşamalı büyüme planı ile hızla büyüyecek arzı sınırlı coinler arasında ele alınan proje, 0.00285 dolardan işlem görüyor. Varlık; Ethereum dışında BNB, MATIC, kart gibi birçok seçenekle satın alınabilir.

 

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin