featured

Binance’de Yeni Listelenecek Kripto Paralar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Her geçen gün genişleyen kripto para piyasası, yeni coinlerin listelenmesi ile büyümeyi sürdürüyor. Bu yeni çıkan coinler, yatırımcılar arasında heyecan uyandırırken aynı zamanda yüksek kazançlı bir yatırım fırsatı da yaratıyor. Bununla birlikte dünyanın en tanınmış kripto para borsalarından biri olan Binance, yeni listelenecek coinlere yer vererek daha geniş bir yatırımcı kitlesine hitap etmeyi başarır.

İşlem hacmi açısından da dünyanın en büyük borsalarından biri olan Binace, devamlı güncellenen coin listeleri ile portföyünü genişletmek isteyen kullanıcıya zengin bir yelpaze sunar. Böylece dinamik bir yatırım havuzu oluşturarak yatırımcıların risk yönetimini daha kolay yapmasına imkânı verir ve yeni fırsatları kolayca takip etmelerini sağlar. Bu yazımızda kripto para borsası Binance’de listelenecek kâr potansiyeli yüksek 5 yeni coin projesini inceledik.

Binance'de yeni listelenecek coinler
  1. Dogeverse: 6 farklı blok zincirde yer alan ilk meme coin projesi olarak ortaya çıkan Dogeverse, hızı ve düşük ücretli işlem özellikleri ile ayrıt edilir.
  2. WienerAI: Yapay zekâ ile oluşturulan köpek temalı meme coin WienerAI, AYP ödülleri ile dikkat çekerken ön satış aşamasında indirimli fiyatlar ile satışa sunulur.
  3. Slothana: Tembel hayvanlardan ilham alarak geliştirilen proje, Solana ekosisteminde yer alan yeni meme coinlerden biridir.
  4. 99Bitcoins: Kazanmayı öğren stratejisi ile kripto alanında kendini geliştirmek isteyen kullanıcıların ilgisini çeken proje, büyük bir airdropla token kazanama fırsatı verir.
  5. 5thScape: VR teknolojileri ile sanal gerçekliği kripto dünyası ile birleştiren proje, oyun deneyimine heyecan verici bir katkı sağlamayı hedefliyor.
  6. Sponge V2: Sponge V1 projesinin geliştirilmiş versiyonu olan token, oyna kazan içeriği ve stake to bridge yöntemiyle fark yaratır.
  7. Smog Token:Solana ekosisteminde listelenen meme parası Smog, adil lansman özelliği ve tüm zamanların en büyük airdropu ile öne çıkıyor.
  8. eTukTuk Token: Yapay zekâ destekli meme token eTukTuk, çevre dostu ulaşım çözümleri sayesinde katılımcıların sürdürülebilir bir geleceğini parçası olmasını sağlar.
  9. Bitcoin Minetrix Sıradan insanların bulut madenciliğine katılmasına imkân veren platform, güvenli ve şeffaf kullanımı ile geleneksel madencilik anlayışının dezavantajlarına karşı çözümler sunar.

Binance’de listelenecek coinler

Kripto para borası Binance’de yeni listelenecek coinler, yatırımcılar arasında heyecan yaratıyor. Sürekli dinamik bir altyapıya sahip olan bu piyasada yeni listelenen dijital varlıklar, farklı projelere şans vermek isteyen kripto meraklılarına hitap eder. Halen ön satış aşamasında olan ve listelenme sonrası büyüme potansiyeli taşıyan bu varlıklar arasında sürdürebilir çevreci token projelerinden oyun coinlerine kadar birçok seçenek yer alıyor.

1. Dogeverse

Yenilikçi bir Doge meme coini olarak ortaya çıkan Dogeverse; Ethereum başta olmak üzere BNB Chain, Polygon, Solana ve Avalanche gibi zincirlerin yanında Base de dahil olmak üzere toplam 6 ağ üzerinde işlem görebilecek. Dogeverse, bu üstün köprüleme becerisi ile sorunsuz bir çoklu zincir oluşturmayı hedefler ve böylece daha fazla alanda geniş bir işlem kabiliyeti sunar. İlk gerçek çok zincirli meme parası olarak inşa edilen proje, aktif ve pasif ödüller ile de kullanıcılarını destekler. Pasif ödüller için Ethereum ağında stake etme yöntemini kullanır ve güçlü bir topluluk oluşturmak için çabalar.

Projenin arz dağıtımına bakıldığında 200 milyar token arzına sahip olduğu görülür. Yüzde 10’luk bir kısmı staking giderlerine ayırarak topluluğu desteklemeyi amaçlar ve yüzde 25’lik payı pazarlamaya ayırarak büyümeyi hedefler. Ön satış aşamasından sonra listelenecek olan tokenin DEX ve CEX listelerine girme hedefi, varlığı Binance’de listelenebilecek önemli kriptolar arasına sokuyor.

Dogeverse’yi Ziyaret Edin

2. WienerAI:

Doge meme paralarının mirasını devralan WienerAI (WAI) projesi, yapay zekâ desteği ile ayırt edilen bir meme coindir. Yapay zekâ evreninin şu ana kadar yapılmış en güçlü AI meme parası olarak tanıtılan proje, yükseltilebilir teknolojik bir altyapıya sahiptir. Böylece güncellenebilir yapay zeka teknolojileri ile ilerleyen yıllarda teknolojinin gerisinde kalmayacak olan WinerAI token, bu özelliği ile kripto ekosisteminde ayrıcalıklı bir yer edinmeyi hedefliyor.

Aynı zamanda güçlü bir topluluk gücü edinmeyi amaçlayan proje, indirimli ön satış fiyatlarının yanında staking ödülleri ve AYP getirisi ile yatırımcının ilgisini çekiyor. Yıllık pasif getirisinin yanında yüksek staking ödülleri ile destekleniyor. Gerçekçi büyüme hedefleri ile kendine hızla bir yer edinecek olan meme tokenlerden biri olan WienerAI, ön satışın ardından Binance gibi büyük kripto borsalarında listelenerek büyümeyi amaçlıyor.

WienerAI Ziyaret Edin

 

3.Slothana

Solana ekosisteminde yer alan yeni meme coin Slothana, ön satış aşamasında bulunur. Kısa sürede yüksek oranda fon toplayarak yoğun bir ilgiyle karşılanan SLOTH token projesi, tembel hayvanlardan ilham alınarak geliştirilen maskotu ile dikkat çeker. Ofis ortamında rutin düzenden sıkılanlar için tembelliğe yönelik söylemler içeren proje, resmi web sitesindeki paylaşımlara göre airdrop dağıtımı için hazırlanıyor. Bununla birlikte 1.260.312 dolarlık mevcut artışı ile hızlı popülerlik kazanan varlık, kripto ekosisteminde dikkat çeken bir konumda bulunuyor. 

Slothana projesinin satın alma süreçleri de standart işleyişten farklılık gösteriyor. Kullanıcılar web sitesinde yer alan cüzdan adresine SOL göndererek alım işlemini tamamlamış oluyor. Satın alım işleminde 1 adet SOL tokeni ile 10.000 SLOTH almak mümkün oluyor. Bu özellikleri ile pratiklik vurgusu yapan ve kolay alım şansı tanıyan proje, söylemleri ile piyasa trendlerine uyum sağlamayı hedefliyor. Aynı zamanda güçü bir topluluk oluşturmayı hedefleyen varlık, X üzerinden proje başarısını arttırmaya yönelik çalışmalar yürütüyor.

Slothana Tokeni Ziyaret Edin

4. 99Bitcoins

Kazanmak için öğren stratejisi ile geliştirilen 99Bitcoins tokeni, kripto para sistemleri hakkında bilgi edinen kullanıcıları ödüllendiren bir yaklaşıma sahiptir. Platform interaktif kripto öğrenimi ile kullanıcının bilgi edinmesini sağlarken aynı zamanda token kazanmasına da imkan verir. Müfredattı tamamladıkça 99Bitcoins tokenlerini elde etmek mümkündür. Ayrıca proje; kripto ticaret stratejileri, BRC-20 araçlarına dair eğitim ve kripto piyasasındaki fırsatları erkenden fark etmek için alım satım sinyalleri ile desteklenir.

Ek olarak token kazanmak için topluluk içinde aktif bulunmak gerekir. 99 milyarlık token arzıyla gerçekçi hedeflere sahip olan 99Bitcoins token projesi, 2024 ve ötesini planlayan hedefleri ile uzun vadeli bir yatırım tercihi olarak ele alınır. Ayrıca airdrop ile desteklenen proje, listelenme sonrası uzun vadeli hedefleri ile Binance’de listelenecek coinlerden arasında yer alır.

99Bitcoins’i Ziyaret Edin

5. 5thScape Token:

Simülasyon ve VR teknolojileri ile heyecan verici bir gelecek vadeden Space şirketinin yerel tokeni olan 5thScape, çeşitli oyun ve içerikleri kripto dünyasına taşır. VR kulaklıklar ve sandalyeler ile oyun dünyasını yeniden şekillendiren Scape, geleneksel oyunları geride bırakan bir anlayışa sahip. Özellikle futbol ve kriket gibi popüler VR oyun seçenekleri ile yeni deneyimler vadeden 5thScape (5SCAPE) coin kullanıcıların belirli oyun ve içerik paketlerine ömür boyu erişimini sağlar. Ayrıca Ethereum blockchain üzerinde işlem gören ve bir ERC-20 tokeni olan 5SPACE, satış öncesi lansmandan 4 etaba kadar kararlı bir yol haritasına sahiptir. 

 

2024’ün başında ön satışa başlayan ve kararlı bir üretim anlayışı ile büyümeyi sürdüren şirketin tokeni toplam arzın yüzde 80’ini ön satışa ayırmış durumda. Böylece geniş bir kullanıcı kesiminin ilgisini çekmeyi hedefleyen proje, ETH, BNB, USDT dışında aynı zamanda kart gibi farklı ödeme yöntemleri ile satın alınabiliyor.

5SCAPE Tokenı Ziyaret Edin

6. Sponge V2

Geçen yıl listelenen Sponge coinin devamı niteliğinde olan Sponge V2, oyna kazan temalı P2E tarzı bir oyundur. Köprüleme yöntemiyle sıradan bir ön satıştan ayrılan Sponge V2 tokeni almak için projenin resmi web sitesinden Sponge V1 tokeni satın almak ve stake etmek gerekir. Sponge V1 tokenlerini otomatik ve kalıcı olarak stake ettikten sonra V2 tokeni kazanmak ve eşdeğer bonus almak mümkün olacaktır.

Sponge V2 Fiyat Tahmini

Geniş bir pazarlama bütçesine sahip olan ve yüzde 43’lük bir kısmı staking giderlerine ayıran proje, ETH ve Polygon ağı üzerinden işlem görür. Polygon ağı üzerinden stake işlemlerinde yüzde 300 getiri sunan V2 lansmanı, Etherum ağı üzerinden yüzde 195 ödül kazanma şansı veriyor. Listelenmeden önce erken alımlarda yüksek kazanç şansı tanıyan Sponge V2, heyecan verici yeni oyna kazan oyunu ile daha fazla kullanıcıyı çeker. Ayrıca proje, oyunlardaki kazanımların ardından daha fazla V2 tokeni elde etmeyi sağlar.

Sponge V2’yı Ziyaret edin

7. Smog token

Binance’de listelenecek yeni coinlerden biri olan Smog token, Solana yerel borsası Jüpiter’de listelenerek etkileyici bir yükselişle kripto pazarında büyük bir heyecan yarattı. Smog projesi, ilgi çekici oyun temasının yanında sıradan bir ön satıştan farklılık gösteren özellikleri ile dikkat çekti. Proje adıl satın alma şartları ile herkes için aynı fırsattan yararlanama imkânı sundu. Ek olarak arzın yüzde 35’ini airdropa ayırarak Solana ekosisteminde tüm zamanların en büyük airdrop avantajını duyurdu ve böylece kullanıcılarına çok sayıda ücretsiz Smog tokeni kazanma şansı tanıdı.

SMOG Tokeni Ziyaret Edin

Smog token

Bu avantajlarının yanında Smog projesi gizemli görevleri, bağlılık yemini, özel topluluğu ve dinamik ekosistemi ile meme severlere yeni bir eğlence sunuyor. Son olarak Smog token, çoklu zincire sahip olup Solana ve Ethereum ağında daha geniş bir kitleye ulaşmayı başardı. Solana borsasından satın alınabilen token, uygun kripto para cüzdanları üzerinden ETH ve USDT ile alınabilir.

SMOG Tokeni Ziyaret Edin

8. eTukTuk Token

Yeni çıkan coinlerden biri olan eTukTuk token, gerçek dünya sorunlarına çözüm üreten çevreci ve güvenilir bir yaklaşıma sahiptir. Tuk tokeni, yapay zekâ odaklı gelişime açık yönüyle sürdürülebilir ulaşım çözümleri üretir. Gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde üç tekerli araçları ile hizmet veren proje, blockchain destekli şarj istasyonları inşa ederek dünya genelinde ulaşım sorunlarına yönelik bir değişim başlatmanın öncülüğünü yürütür.

eTuKTuk Fiyat Tahmini

eTukTuk projesi, ön satış aşamasında TUK tokeni satın alarak yatırımcıların sürdürülebilir bir geleceğin parçası olmasını sağlar. Akıllı altyapıları sayesinde araç ömrünü uzatacak çözümler sunan coin projesi, tasarruflu yaklaşımı ile kripto para sarfiyatını en aza indirir. TUK tokenleri satın alındıktan sonra stake ederek ödül kazanma şansı verir. Projenin oyun lansmanında hıza dayalı bir taksi oyunu olduğu görülür. Hızlı olan oyuncular Sri Lanka sokaklarında araç kullanarak TUK tokeni kazanma ve yeni şehirlerin kilidini açma şansı yakalar.

eTukTuk’u ziyaret edin

9. Bitcoin Minetrix

Ethereum ağı üzerine inşa edilen Bitcoin Minetrix, geleneksel Bitcoin madenciliğin merkezîleşmiş sorunlarına karşı şeffaf ve güvenli bir alternatif sunuyor. Öncelikli olarak ETH blok zincirinin akıllı sözleşme özellikleri sayesinde üçüncü taraf madencilik dolandırıcılıklarına karşı güvenli bir kullanım sergileyerek yatırımcıyı bu tür risklere karşı korur. Aynı zamanda teknik bilgi gerektirmediği için sıradan insanların madencilik üzerinden gelir elde etmesine imkan veren Minetrix tokeni, satın alınıp stake edilerek daha fazla bulut madenciliği kredisi kazanma şansı da verir.

Bitcoin minetrix

Bitcoin Minetrix Fiyat Tahmini

Stake to mine yöntemiyle satın alınan coinler anında stake edilerek daha fazla BTCMTX tokeni kazanmak mümkündür. Bunun yanında zamanla madencilik kredisi üreten Minetrix, madencilik kredilerini yakarak BTC kazanma olanağına sahiptir. Son olarak proje, çevreci bir yaklaşım ile sürdürülebilir çözümlere sahiptir. Özellikle geleneksel madencilikte görülen yüksek ses ve ısı sorunlarını ortadan kaldırarak çevre dostu bir kullanım sergiler.

Bitcoin Minetrix’ı ziyaret edin

 

Binace yeni listelenecek coinler nasıl alınır?

Kripto para borsası Binance, mevcut coinlerden yeni listelenecek dijital varlıklara kadar oldukça geniş bir kripto para listesine sahiptir. Bu şekilde yatırımcıya daha fazla seçenek sunan borsada yeni listelenen coinleri satın almak için birkaç basit adımı uygulamak gerekir.

Binance’i Ziyaret Edin

1.Binance üzerinden hesap açın

Binance borasında işlem yapmak için öncelikle hesap açmak gerekir. Bunun için kullanıcı ilk olarak resmi web sitesi üzerinden kayıt olmalıdır. Ayrıca hesap açma işlemini Apple veya Google uygulamasını akıllı telefonlara indirerek yapmak da mümkündür. Hesap açmak için e-posta ve telefon numarası gibi güvenliği doğrulayacak bilgiler gerekir.

2. Kimlik doğrulması

Kayıttan sonra işlem yapmaya başlamak için yeni açılan Binance hesabının doğrulanması gerekir. Bunun için e-posta, telefon numarası gibi bilgilerin yanında yüz tanıma ve kimlik belgelerini doğrulama gibi prosedürlerin yapılması istenir. Yükleme işleminin ardından Binance’ye para yatırılır. Bu aşamada kredi kartı ve banka kartı ile para aktarımı sağlanabilir. Ardından BNB token veya yeni coinleri almak için uygun dijital varlıklar satın alınır.

Binance

3. Alım / satım yapın

Binance’de listelenen coinler ilk olarak Launchpad ve Launchpool başlığı altında kullanıcıya sunulur. Bu başlığa tıklandıktan sonra yeni listelenen coinleri görebilir ve satın alarak stake edebilirsiniz. Listelenen coinlerin üzerine tıklandığında varlık hakkında detaylı bilgileri görmek ve böylece projeyi incelemek mümkündür.

 

Binance’i Ziyaret Edin

Binance’de yeni listelenecek coinlere yatırım yapmanın avantajları

Binance, yeni çıkan coinleri çeşitli teknik incelemelerden sonra listeye alır ve yatırımcıya sunar. Kripto para borsasında ilk kez listelenen yeni coinler, Binance listeleme duyuruları bölümünde yer alır ve bu varlıklar, yatırımcı açısından birçok avantaj taşır. Bu avantajları şu şekilde sıralayabiliriz.

  • Kâr potansiyeli: Yeni listelenen coinler, genellikle daha cazip fiyatlara sahip olur ve düşük rakamlara satın alınabilir. Bu coinler, listelenme sonrasında proje potansiyeline ve makro etkilere bağlı olarak büyüme kaydedebilir.
  • Erken alım fırsatı: Yeni çıkan coinlerin fiyatı genellikle düşüktür ve popülerliği arttıkça değeri yükselir. Erken alımda uygun fiyatlara satın alınan kripto paralar, ilerleyen süreçte daha fazla değerlenebilir.
  • Potansiyel: Binance’de listelerindeki projelerini inceleyerek yüksek potansiyelli coinleri, erkenden keşfetmek mümkündür.
  • Düşük rekabet: Yeni çıkan coinler, mevcut dijital varlıklara kıyasla daha az tanındığı için daha kısıtlı bir kullanıcıyı çeker. Bu projelere erkenden katılarak daha fazla alım şansı yakalamak mümkündür.
  • İnovasyon ve teknolojik büyüme: Yeni çıkan coin projeleri, teknolojik açıdan bir yeniliği başlatabileceği gibi var olan bir teknolojinin gelişmesine katkı sağlayacak potansiyel taşıyabilir.

Binance’i Ziyaret Edin

 

Sık sorulan sorular

Binance’de yeni listelenecek olan coinler, borsanın resmi web sitesi üzerinden “Duyuru” kısmında paylaşılır. Duyuru başlığında “Yeni Kripto Para Listelemeler” bölümünden yeni çıkan dijital varlıklar ve diğer gelişmeler yakından takip edilebilir. Ayrıca üye olduktan sonra yeni listeleme duyurularına abone olarak kripto borsasında yer alacak olan coinleri erkenden öğrenmek mümkündür.

Binance borsasında hem piyasada mevut olan Bitcoin, Ethereum, Solana, ADA, XRP gibi lider kripto varlıklar hem de yeni çıkan coinler listelenir. Güncel verilere göre bu borsada 350’den fazla kripto varlık mevcuttur. Bu dijital varlıklar; Binance coin listeleme sürecinde başvuru aşamasından teknik değerlendirmeye ve ardından topluluk onayına kadar uzanan detaylı ve titiz bir süreçten geçtikten sonra listelenir.

Yeni listelenecek olan coinlere yatırım yapmak bazı avantajlar sağlayabileceği gibi dezavantajları da beraberinde getirir. Özellikle risk potansiyeli yüksek olan yeni çıkan tokenlere yatırım yapmadan önce detaylı araştırma yapılması gerekir. Ayrıca yatırımcı bunları göz önünde bulundurarak kendi risk yönetimini yaptıktan sonra karar vermesi önerilir.

Binace’de listelenecek olan coinler; projeye, topluluk desteğine, teknik analizlere, piyasa talebine ve güncel gelişmelere bağlı olarak farklı kâr potansiyelleri taşır.

 

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin