Binance’de Yeni Listelenecek Kripto Paralar

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her geçen gün genişleyen kripto para piyasası, yeni coinlerin listelenmesi ile büyümeyi sürdürüyor. Bu yeni çıkan coinler, yatırımcılar arasında heyecan uyandırırken aynı zamanda yüksek kazançlı bir yatırım fırsatı da yaratıyor. Bununla birlikte dünyanın en tanınmış kripto para borsalarından biri olan Binance, yeni listelenecek coinlere yer vererek daha geniş bir yatırımcı kitlesine hitap etmeyi başarır.

İşlem hacmi açısından da dünyanın en büyük borsalarından biri olan Binace, devamlı güncellenen coin listeleri ile portföyünü genişletmek isteyen kullanıcıya zengin bir yelpaze sunar. Böylece dinamik bir yatırım havuzu oluşturarak yatırımcıların risk yönetimini daha kolay yapmasına imkânı verir ve yeni fırsatları kolayca takip etmelerini sağlar. Bu yazımızda kripto para borsası Binance’de listelenmesi beklenen coinler 2024 listesi için en yeni projeleri inceledik.

Binance’de yeni listelenecek coinler

  • Pepe ile Ethereum arasında köprü oluşturan bir meme coindir.
  • Düşük işlem ücretleri ve hız kapasitesi ile memeler için özel blockchaine sahiptir.
  • Staking avantajları ve pasif ödülleri ile erken alımda çeşitli avantajlar sağlar.
Project Launched
Haziran 2024
Meta
Meme,
Purchase Methods
  • Ethereum
    Ethereum
  • Credit Card
    Credit Card
  • En iyi meme coinleri tek çatı altında toplayan yenilikçi bir projedir.
  • Yüksek staking ödülleri ile dinamik ve ödüllendirici bir sisteme sahiptir.
  • Staking sözleşmesiyle popüler meme coinler tek platform üzerinden stake edilebilir.
Project Launched
Ağustos 2024
Meta
Meme, Staking
Purchase Methods
  • Ethereum
    Ethereum
  • BNB
    BNB
  • Credit Card
    Credit Card
  • Oylama yaparak kazanma imkânı veren türünün ilk örneği olan meme coin projesidir.
  • Yeni teklifler oylanarak kararlara katılım fırsatı verir ve ödül kazanma şansı sunar.
  • Satın al ve stake et seçeneklerinin yanında yüksek APY ödülleri ile teşviklere sahiptir.
Project Launched
Eylül 2024
Meta
Meme, oyla-kazan
Purchase Methods
  • USDC
    USDC
  • Ethereum
    Ethereum
  • Credit Card
    Credit Card
  • ABD başkanlık seçimlerinden esinlenerek oluşturulmuş hicivsel politik meme coindir.
  • İki politik karakter Magatron ve Kamacop900 arasındaki tartışmalara katılarak oy kullanıp ödül kazanma şansı verir.
  • Yüksek APY getirisi ve staking ödülleri ile topluluk odaklı bir hikâye deneyimi sunar.
Project Launched
Kasım 2024
Meta
Meme, Play
Purchase Methods
  • Ethereum
    Ethereum
  • SOL
    SOL
  • USDC
    USDC
  • Vahşi Batı'da bir kovboy oyunu olan Shiba Shootout, erken alımlarda %2000'e varan yüksek bahis ödülleri sunar.
  • Zeka ve çeviklik gerektiren stratejik düellolar ve sanal hazine avlarıyla heyecanlı bir oyun deneyimi vadeder.
  • İlgi çekici oyun içi etkinlikleri ile zenginleştirilen oyun, SHIBASHOOT tokeni kazanmayı sağlar.
Project Launched
Nisan 2024
Meta
P2E, meme
Purchase Methods
  • Ethereum
    Ethereum
  • Credit Card
    Credit Card
  • Yüksek staking ödülleri sunan P2E tokeni
  • Hızlı fiyat artışı ve 13.000+ bin sahip
  • Erken alımlarda önemli kazanımlar
Project Launched
Aralık 2023
Meta
Meme token, P2E
Purchase Methods
  • Ethereum
    Ethereum
  • Credit Card
    Credit Card

Binance’de listelenecek coinler

Kripto para borası Binance’de yeni listelenecek coinler, yatırımcılar arasında heyecan yaratıyor. Sürekli dinamik bir altyapıya sahip olan bu piyasada yeni listelenen dijital varlıklar, farklı projelere şans vermek isteyen kripto meraklılarına hitap eder. Halen ön satış aşamasında olan ve listelenme sonrası büyüme potansiyeli taşıyan bu varlıklar arasında sürdürebilir çevreci token projelerinden oyun coinlerine kadar birçok seçenek yer alıyor.

Pepe Unchained

Popüler meme Pepe coinin ilk Katman-2 çözümü olarak geliştirilen Pepe Unchained, hızı ve düşük ücretli yapısı ile öne çıkar. Ethereum ile Pepe memesi arasında köprü oluşturarak daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefler. Ethereum ağından 100x daha hızlı işlem özelliği ile daha yüksek kapasiteye sahip olan meme coin projesi, Katman-1’in dezavantajlarına karşı gelişmiş bir ağ olarak öne çıkar. Pepe coini mükemmel hâle getirmek için yeni teknolojilerden yararlanan proje, ön satış aşamasında iki stake ödülü sunarak dikkat çeker. Staking avantajları ve yıllık pasif ödülleri ile farklı şekillerde kazanç fırsatı yaratır.

Pepe coinlerin geleceğine yönelik hız, düşük ücret ve güvenlik açısından altın çağı başlatma hedefine sahip olan PEPU projesi, ön satış aşamasında olmasına rağmen kısa sürede 233,636.66 doların üzerinde birikim toplayarak dikkat çekti. Her yeni etapta büyüyen ve birikimini arttırmayı başaran meme coin projesi, 0,008 dolardan satışa sunuldu. Ethereum ile birlikte USDT ve kart ile satın alınabilen Pepe Unchained tokenları, BNB ağı üzerinden de satın alınıp cüzdana eklenebilir. 

Pepe Unchained Ziyaret Edin

Crypto All-Stars

Kripto ekosisteminin ilk bütünleşik staking mekanizmasını sunan Crypto All-Stars, popüler meme coinleri tek çatıda birleştiren yenilikçi bir projedir. Pepe, Brett, Doge Floki, Turbo ve daha birçok meme coini bir araya getirerek geliştirdiği Meme Vault ile tek platformdan stake etmeye olanak tanır. Pasif getiri için büyük avantaj sağlayan Meme Vault ağında stake edilen her bir coin için STARS tokenı almak ve tutmak gerekir. Ayrıca Crypto All-Stars sürekli genişleyen bir meme tabanına sahip olduğu için ilerleyen süreçte yeni çıkan meme coinleri de ekleyerek büyümeyi hedefler. Büyüme hedefleri ile lansman sonrası Binance’de listelenebilecek kriptolar arasına girer.

Ön satış aşamasında olan ve üç adımda büyüme planlarını yatırımcılar ile web sitesi üzerinden paylaşan Crypto All-Stars ödüllendirici staking avantajları ile kullanıcıyı katılıma teşvik eder. STARS coinlerinin ilk satış fiyatı 0.00138 dolardır. Ön satış etapları ilerledikçe fiyatı yükselecek olan Crypto All- Sarts (STARS) coinleri, dinamik bir pasif ödül getirisine sahiptir. İlerleyen etaplarda yıllık tahmini ödül yüzdesi düşecek olan proje, erken katılımda avantaj sağlar.

Crypto All Stars Satın Al

Merkeziyetsiz FlockTopia platformu ile yüksek potansiyeli kripto paralardan biri olan Flockerz, oyla-kazan (Vote-To-Earn) sistemi ile meme coin ekosisteminde bir ilk yaratır. Kullanıcılara projenin gelişimi, jeton yakma süreci, pazarlama girişimleri ve token özellikleri ile ilgili oy kullanma şansı vererek FLOCK tokenı kazanma olanağı tanır. Oyla-kazan sistemi ile halk tarafından halk için yapılmış bir proje olarak öne çıkar ve proje dahilinde alınacak tüm kararlarda topluluk oy hakkına sahiptir.

Oylayarak kazanma sisteminin yanında staking ve APY açısından da ödüllendirici bir projedir. 12 milyar dolarlık toplam arzının yüzde 25’ini ödül dağıtımı için ayırmıştır. Cömert APY getirisi ile yıllık pasif gelir sunar ve staking getirisi ile ek kazançlar elde etmeyi mümkün kılar. 0.00550000 dolarlık başlangıç fiyatı ile erken alımda avantajlı fırsatlar verir ve FLOCK tokenlarının stake edilmesi ile ağ güvenliğini sağlar. ETH, USDT ve kart ile satın alınabilen FLOCK tokenı güvenli ve merkezi olmayan (DAO) platformu ile yükselme potansiyeli taşır. Cömert ödüllendirici yapısı, erken alım avantajları ile Flockerz (FLOCK) Binance’de listelenebilecek meme coin projeleri arasında yer alır.

Flockerz Tokeni Ziyaret Edin

FreeDum Fighter (DUM)

FreeDum Fighter (DUM), 2024 Amerika başkanlık seçimlerinden ilham alan oyunlaştırılmış bir token projesidir. Kamacop 9000 ve MAGATRON adlı iki mekanik siyası karakterin tartışmalarına dayalıdır. Kullanıcılar proje içindeki her iki karakteri de destekleyerek en iyi kazancı elde etmek için taraf değiştirebilir veya tokenları stake edebilir. Staking sürecinde haftalık tartışmalarda adayların siyasi savaş gücünü yükseltmek için DUM tokenı kullanılır. Böylece rekabete dayalı oyunsu bir hava içinde ilerleyen FreeDum Fighter’da DUM biriktirerek staking avantajı yakalanabilir. FreeDum projesi aynı zamanda airdrop yapan kripto para projelerinden biri olarak öne çıkar ve kazanan takıma gizli airdrop ödülleri verilir. 

Her iki tarafı da oynamayı sağlayan FreeDum Fighter, yüksek APY gelirleri ile DUM tokenlarını stake edenlere yıllık cömert ödüller verir ve DUM token başlangıç fiyatı 0.00005 dolardır. Politik temasının yanında oyunlaştırılmış hikayesi ile dikkat çeken proje, çoklu blok zincir teknolojisi ile desteklenir. Bu özelliği sayesinde Ethereum, SOL, Base, BSC EVM Chains (ETH) ağlarında kullanılabilir. Bu sayede güçlü bir teknolojik altyapıya sahip olan ön satış projesi, lansman sonrası Binance borsasında listelenebilecek coinler arasında girebilir.  

FreeDum Fighters’ı (DUM) Ziyaret Edin

Shiba Shootout

Oyna-kazan tokenı olarak geliştirilen Shiba Shootout projesi, erken alım avantajları ve yüksek ödüller ile dikkat çeker. Shiba Showdown efsanesinden Vahşi Batı tarzı oyun konseptine uzanan bir hikaye etrafında şekillenen Shiba Shootout, oyun içi etkinlikler ile topluluk odaklı büyümeyi hedefler. Oyun içi etkinliklerinde Şanslı Kement Oyunları, Kamp Ateşi Hikayeleri gibi özel etkinlik türleri ile ödül kazandırma imkânı yaratır ve böylece katılımcı açısından büyümeyi hedefler. Erken alımlarda Showdown topluluğuna arkadaşlarınızı çağırarak SHOOTOUT tokenı kazanmanıza olanak tanır. Geleneksel meme coinlerden zekâ ve strateji oyunu olarak ayrılan Shiba Shootout, özgün hikayesi ve konsepti ile sürükleyici bir deneyim vadeder.

Shiba Shootout, “Cactus Staking” ile pasif gelir elde etmeyi de mümkün kılar. Toplam gelirinin yüzde 20’sini stakinge ayıran proje,  440 milyon tokenı 2 yıl boyunca staking ile kullanıcılara dağıtmayı hedefler. Pasif gelir elde etmek isteyenler için erken alımda şu anda yıllık yüzde 2268 APY sunar. Hem eğlenceli oyun teması hem de pasif gelir ve token kazanma fırsatları ile büyüme potansiyeli taşıyan Shiba Shootout lansman ve listelenmeler sonrası Binance listelerine girecek coinler arasında yer alıyor.  

Shiba Shootout tokeni ziyaret edin

Sponge V2

Geçen yıl listelenen Sponge coinin devamı niteliğinde olan Sponge V2, oyna kazan temalı P2E tarzı bir oyundur. Köprüleme yöntemiyle sıradan bir ön satıştan ayrılan Sponge V2 tokeni almak için projenin resmi web sitesinden Sponge V1 tokeni satın almak ve stake etmek gerekir. Sponge V1 tokenlerini otomatik ve kalıcı olarak stake ettikten sonra V2 tokeni kazanmak ve eşdeğer bonus almak mümkün olacaktır.

Sponge V2 Fiyat Tahmini

Geniş bir pazarlama bütçesine sahip olan ve yüzde 43’lük bir kısmı staking giderlerine ayıran proje, ETH ve Polygon ağı üzerinden işlem görür. Polygon ağı üzerinden stake işlemlerinde yüzde 300 getiri sunan V2 lansmanı, Etherum ağı üzerinden yüzde 195 ödül kazanma şansı veriyor. Listelenmeden önce erken alımlarda yüksek kazanç şansı tanıyan Sponge V2, heyecan verici yeni oyna kazan oyunu ile daha fazla kullanıcıyı çeker. Ayrıca proje, oyunlardaki kazanımların ardından daha fazla V2 tokeni elde etmeyi sağlar.

Sponge V2’yı Ziyaret edin

Binace yeni listelenecek coinler nasıl alınır?

Kripto para borsası Binance, mevcut coinlerden yeni listelenecek dijital varlıklara kadar oldukça geniş bir kripto para listesine sahiptir. Bu şekilde yatırımcıya daha fazla seçenek sunan Binance’ye yeni girecek coinleri satın almak için birkaç basit adımı uygulamak gerekir.

Binance’i Ziyaret Edin

1.Binance üzerinden hesap açın

Binance borasında işlem yapmak için öncelikle hesap açmak gerekir. Bunun için kullanıcı ilk olarak resmi web sitesi üzerinden kayıt olmalıdır. Ayrıca hesap açma işlemini Apple veya Google uygulamasını akıllı telefonlara indirerek yapmak da mümkündür. Hesap açmak için e-posta ve telefon numarası gibi güvenliği doğrulayacak bilgiler gerekir.

2. Kimlik doğrulması

Kayıttan sonra işlem yapmaya başlamak için yeni açılan Binance hesabının doğrulanması gerekir. Bunun için e-posta, telefon numarası gibi bilgilerin yanında yüz tanıma ve kimlik belgelerini doğrulama gibi prosedürlerin yapılması istenir. Yükleme işleminin ardından Binance’ye para yatırılır. Bu aşamada kredi kartı ve banka kartı ile para aktarımı sağlanabilir. Ardından BNB token veya yeni coinleri almak için uygun dijital varlıklar satın alınır.

Binance

3. Alım / satım yapın

Binance’de listelenen coinler ilk olarak Launchpad ve Launchpool başlığı altında kullanıcıya sunulur. Bu başlığa tıklandıktan sonra Binance’de yeni listelenen coinleri görebilir ve satın alarak stake edebilirsiniz. Listelenen coinlerin üzerine tıklandığında varlık hakkında detaylı bilgileri görmek ve böylece projeyi incelemek mümkündür.

 

Binance’i Ziyaret Edin

Binance’de yeni listelenecek coinlere yatırım yapmanın avantajları

Binance’de listelenecek coinler, çeşitli teknik incelemelerden sonra listeye alınır ve yatırımcıya sunulur. Kripto para borsasında ilk kez listelenen yeni coinler, Binance listeleme duyuruları bölümünde yer alır ve bu varlıklar, yatırımcı açısından birçok avantaj taşır. Bu avantajları şu şekilde sıralayabiliriz.

  • Kâr potansiyeli: Yeni listelenen coinler, genellikle daha cazip fiyatlara sahip olur ve düşük rakamlara satın alınabilir. Bu coinler, listelenme sonrasında proje potansiyeline ve makro etkilere bağlı olarak büyüme kaydedebilir.
  • Erken alım fırsatı: Yeni çıkan coinlerin fiyatı genellikle düşüktür ve popülerliği arttıkça değeri yükselir. Erken alımda uygun fiyatlara satın alınan kripto paralar, ilerleyen süreçte daha fazla değerlenebilir.
  • Potansiyel: Binance’de listelerindeki projelerini inceleyerek yüksek potansiyelli 1000x yapacak coinleri, erkenden keşfetmek mümkündür.
  • Düşük rekabet: Yeni çıkan coinler, mevcut dijital varlıklara kıyasla daha az tanındığı için daha kısıtlı bir kullanıcıyı çeker. Bu projelere erkenden katılarak daha fazla alım şansı yakalamak mümkündür.
  • İnovasyon ve teknolojik büyüme: Yeni çıkan coin projeleri, teknolojik açıdan bir yeniliği başlatabileceği gibi var olan bir teknolojinin gelişmesine katkı sağlayacak potansiyel taşıyabilir.

Binance’i Ziyaret Edin

 

Sık sorulan sorular

Binance’de yeni listelenecek olan coinler, borsanın resmi web sitesi üzerinden “Duyuru” kısmında paylaşılır. Duyuru başlığında “Yeni Kripto Para Listelemeler” bölümünden yeni çıkan dijital varlıklar ve diğer gelişmeler yakından takip edilebilir. Ayrıca üye olduktan sonra yeni listeleme duyurularına abone olarak kripto borsasında yer alacak olan coinleri erkenden öğrenmek mümkündür.

Binance borsasında hem piyasada mevut olan Bitcoin, Ethereum, Solana, ADA, XRP gibi lider kripto varlıklar hem de yeni çıkan coinler listelenir. Güncel verilere göre bu borsada 350’den fazla kripto varlık mevcuttur. Bu dijital varlıklar; Binance coin listeleme sürecinde başvuru aşamasından teknik değerlendirmeye ve ardından topluluk onayına kadar uzanan detaylı ve titiz bir süreçten geçtikten sonra listelenir.

Yeni listelenecek olan coinlere yatırım yapmak bazı avantajlar sağlayabileceği gibi dezavantajları da beraberinde getirir. Özellikle risk potansiyeli yüksek olan yeni çıkan tokenlere yatırım yapmadan önce detaylı araştırma yapılması gerekir. Ayrıca yatırımcı bunları göz önünde bulundurarak kendi risk yönetimini yaptıktan sonra karar vermesi önerilir.

Binace’de listelenecek olan coinler; projeye, topluluk desteğine, teknik analizlere, piyasa talebine ve güncel gelişmelere bağlı olarak farklı kâr potansiyelleri taşır.

 

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir