featured

SHIB yanma oranı yüzde 95 arttı: Fiyat için bir sonraki aşama 0,00003 dolar mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler meme coin Shiba Inu, 7 Nisan Pazar günü yüzde 95’lik yanma oranı ile önemli miktarda tokeni piyasadan çekti. Kripto paranın resmi yanma haberlerini yayınlayan web sitesi Shibburn’dan alınan verilere göre 24,811,404 token, son 24 saat içinde yakıldı. Bu oran, yakma oranının bir anda yüzde 95 arttığını göstermekte.

Yüzde 95 artan yanma oranı ve Shiba Inu fiyat görünümü

Önemli bir dolaşım arzına sahip olan meme parası, piyasadaki token oranını sınırlayarak SHIB arzını kontrol altına almaya çalışıyor. Bunun için de toplam dolaşımdaki arz oranını kontrol altında tutarak yanan SHIB tokenlerini ölü cüzdanlara gönderiyor. Bu kontrolü yakma etkinliği meme coinin piyasa değerinin yükselmesini sağladı. Son 24 saate piyasa değeri yüzde 5,46 yükselerek 17.008.651.315 dolara ulaştı.

SHIB
Kaynak: Shıbburn.com

Fiyat açısından bakıldığında ise yüzde 5,46’lik bir yükselişle 0,00002882 dolara ulaşan Shiba Inu, son yükselişine rağmen 10 günlük değer kaybını telefi etmiş değil. Ancak artan piyasa iyimserliği ile yükselmeye devam edeceğinin işaretlerini taşıyor. Ayrıca son 24 saate işlem hacmindeki yüzde 81’lik kayda değer artışla hem değerini yükselten hem de yatırımcı ilgisini koruyan SHIB fiyatı konsolidasyon sürecinden çıkmak için önemli bir yol kat etti.

SHIB grafiğinde çift dip formasyonu

Düşüş pozisyonundaki varlıklar için önemli bir işaret olan çift dip formasyonu, düşüş trendinden yükseliş trendine geçişi işaret eder. Şu anda SHIB grafiğinde görülen çift dip veya W formasyonu üzerinde bir tutunma varlık için önemli bir fiyat kırılması için kritik desteğe sahip olacak. Bu fiyat senaryosunun gerçekleşmesi ve yükseliş momentumunu sürdürmesi fiyatı 0,00003 doların üzerine taşıyabilir. Bu durumda işlem hacmiyle artması beklenen varlık, Bitcoin halving öncesi yeni bir yükseliş formasyonunu deneyebilir.

SHIB fiyatı teknik görünüm

Beklenen Bitcoin yarılanmasının önemi

Nisan ayının ortasında gerçekleşmesi beklenen Bitcoin halving etkinliği, piyasadaki Bitcoin block zincirinde çalışan madencilik ödüllerinin yarıya indirilmesini kapsar. Her 4 yılda bir düzenlenen bu etkinlik, arzı düşürerek talebin artmasını ve fiyat yükselişi tetikleyecek bir süreci ifade eder. Yarılanma sonrasında arzın düşmesiyle fiyat artışının yaşanması Bitcoin’in pozisyonunu güçlendirirken daha önceki yarılanma etkinliklerinde olduğu gibi altcoin piyasasında bir katalizör görevi görmesi bekleniyor. Olası bir boğa koşusu sırasında altcoinler ve Shiba Inu gibi meme coinlerin de bu fiyat artışından etkilenmesi ve değerlenmesi bekleniyor.

Ayrıca Bitcoin yarılanması merkezileşmiş madencilik sorunlarını da ortaya çıkarıyor ve Bitcoin Minetrix gibi alternatif projelerin büyümesini sağlıyor. Bitcoin Minetrix, geleneksel madencilik anlayışının zor ve karmaşık sorunlarını ortadan kaldırarak daha çevreci ve kolay yöntemlerle sıradan insanların madencilik üzerinden gelir elde etmesini sağlar.  Ayrıca kolay bir şekilde stake edilerek aktif ve pasif kazanç elde etmeyi sağlar.

Bitcoin Minetrix Ziyaret Et

Bitcoin Minetrix projesinin yerel tokeni olan BTCMTX ise bu yazının yazıldığı sırada ön satış aşamasında avantajlı fiyatlar ile satın alınabiliyor. Toplam 12,8 milyonluk fon toplayan bu proje, önemli büyüme oranı ile dikkat çekerken son fiyat artışıyla birlikte 0,0145 dolardan alıcıya sunuluyor. Son olarak yüksek potansiyeli coinlerden biri olarak ele alınan token ETH, USD ve kart ile satın alınabilir. 

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin