featured

Bitcoin ayı piyasasına girerken bu meme coinler yüzde 10 kazançlı: MEW, BONE, SMOG yatırımcıya kazandırıyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Meme coin Haberleri: Kritik destek seviyesi 62 bin dolarda tutunmaya çalışan Bitcoin, günün erken işlem saatlerinde yüzde 2’lik bir düşüşün ardından hafif bir toparlanma gösterdi. Gün içinde yaşanan bu düşüşün ardından ayı piyasası ile gündeme gelen BTC düşerken meme coin piyasası son 24 saate yüzde 2,8’lik bir toparlanma gösterdi. Piyasa hacmini 49,253,469,394 milyona çıkaran meme coin piyasasında işlem hacmi yüzde 22 geriledi. Bu yükselişin geçici bir hareket mi olduğu yoksa 2024 Bitcoin halving öncesi talep artışından mi kaynaklandığı henüz bilinmiyor.

Bu sırada popüler meme paralardan SHIB, PEPE, SMOG, BONE gibi varlıklar yüzde 3 ile 5 değer kazanırken PUPS, SLERF, MEW gibi meme coinler ise  son 24 saate yüzde 10 ile 20 arasında etkileyici bir kazanç elde etti.

meme coin
Meme coin piyasa hacmi / CoinMarketCap

Popüler meme coinlerde fiyat iyileşmesi

Potansiyel bir toparlanma eğrisi gösteren meme coin sektörü, 17 Nisan Çarşamba günü SHIB ve BOME öncülüğünde toparlanmaya başladı. SHIB ve BONE Shibaswap küresel kripto piyasası değer kaybederken sırasıyla yüzde 7 ile yüzde 5’lik değer kazandıktan sonra bir miktar düzeltme yaşadı. Bu yazının yazıldığı sırada yüzde 4’e yakın bir yükselişle 0.00002239 dolardan işlem gören SHIB yana oranı artarken tasfiyelerinde önemli bir azalma görüldü. Popüler meme coin PEPE ise yüzde 5’lik bir yükselişle 0.00000531 dolara yükseldi. Fiyatından bir sıfır daha silinmesi beklenen PEPE fiyatında teknolojik yeniliklerin getirdiği bir toparlanma görülüyor.

PEPE 1 günlük fiyat grafiği

Solana ekosistemindeki meme coinler arasında ise Smog öne çıktı. Son 24 saate yüzde 5,89’luk bir artışla haftalık kaybını telefi etmeyi başaran Smog tokenin fiyatı 0.1006 dolar oldu. Solana yerel borsası Jupiter’de listelenen ve ekosistemin en büyük airdropunu duyuran token projesi, CEX listelenme beklentisiyle fiyat artışına gidiyor. Güncel verilere göre büyük airdropun ilk adımını 3 Nisan’da tamamlayan Smog, stake ödülleri ile daha fazla kullanıcıyı çekmeyi hedefliyor ve Binance’de listelenecek kripto paralardan biri olma yolunda ilerliyor.

SMOG Tokeni Ziyaret Et

Bunun yanında SLERF coin yüzde 16’lik bir yükselişle haftalık kazancını yüzde 9,31’e çıkardı. Güncel balina transferleri ile gündeme gelen meme coinin işlem hacminde ise düşüş görülüyor. Günün en çok kazananlarından biri de MEW coin oldu. Son 24 saate yüzde 19’lük yükselişle haftalık yüzde 60 kazanç elde eden meme coin, işlem hacmindeki yüzde 41’lik artışla yatırımcı ilgisini koruyor.

MEW 1 günlük fiyat grafiği

Son olarak Ordinals (PUPS) coin günlük yüzde 30’luk bir kazançla 65.21 dolara yükseldi. Piyasa düşerken haftalık yüzde 81’lik kazançla 100x yapacak kripto paralar arasında ele alınan varlık, geçtiğimiz haftanın en çok kazananlarından biri oldu.

 

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin