Devasa transferler: Ripple bildiğini okumaya devam ediyor – 1 milyar XRP’nin kilidi yine açıldı
Devasa transferler: Ripple bildiğini okumaya devam ediyor – 1 milyar XRP’nin kilidi yine açıldı

Ripple bu hamle ile 170’ten fazla kuruluşu birbirine bağlayacak

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

San Francisco merkezli ödeme girişimi Ripple, dijital bir eşleştirme çabasıyla uzun bir finans kurumları listesini birbirine bağlamak için çalışıyor gibi görünüyor.

Kripto para girişimi devi, “Matchmaking” başlıklı bir Ripple sayfası şemsiyesi altında Ripple’in web sitesinde adları bulunabilen 170’den fazla finans kurumu belirledi.

Bilinen Ripple ortakları

Birçoğu bilinen Ripple ortakları. Ancak bazı URL’ler, İngiltere merkezli bir finansal teknoloji şirketi olan Revolut ve bir bankacılık ve ödeme hizmetleri firması olan Diners Club dahil olmak üzere şu anda RippleNet’in halka açık üyesi olmayan şirketlere gönderme yapıyor gibi görünüyor.

https://twitter.com/XRP_stuart/status/1310944295667539972?s=20

Ripple, dijital varlık XRP’nin toplam arzının yarısından fazlasına sahip durumda. Ripple uzun süredir Finansal kurumlarını, İsteğe Bağlı Likidite adı verilen kripto tabanlı ödeme ağını güçlendirmek için birbirine bağlamaya çalışıyor.

Şirket, 2019’un sonlarında, ağdaki finansal kurumlara fiat ve XRP işlemlerine ilişkin verileri analiz etmenin yanı sıra birbirleriyle bağlantı kurmak için kullanabilecekleri bir merkez sunmayı planladığını duyurdu.

Eşleştirme zor değil

2019’da Ripple’ın müşteri başarısından sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Marcus Treacher, Jay Kim Show’da eşleştirmenin bu çabaların anahtarı olacağını söylemiş ve şöyle demişti:

“Ripple, bir topluluk olarak birlikte çalışan gerçek bir müşteri topluluğuna – bankalar ve ödeme şirketlerine – hizmet veriyor.

Yalnızca Ripple müşterileri değil, kendi toplulukları da işin içinde. Gerçekten çok önemli. Bu model, müşterilerin diğer müşterileri kolayca bulmasını sağlıyor. Eşleştirme son derece basit ve ayrıca başkalarını bağlamak çok daha kolay.”

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir