Bitcoin ve Ethereum analizi: Hafta sonuna doğru son durum nedir?

Piyasa izlemesi: Bitcoin Ethereum ve altcoinlerde son durum!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin Ethereum sırasıyla 42.000 doların ve 3.150 doların üzerine kendini attı. Son 10 günün en yüksek seviyeleri kayıtlara geçti.

Bitcoin, bu Pazartesi çöküşten kaynaklanan tüm kayıpları sildi. Hatta 42.000 doların üzerinde on günün en yüksek seviyesine yükseldi. Ethereum aynı şekilde benzer bir yerel zirve izledi. Altcoinlerde ise Monero, birkaç etkileyici kazanan varlıklar arasında yer aldı.

Bitcoin 42 bin dolara ulaştı

Piyasa lideri, her iki yönde de herhangi bir belirleyici hareket olmaksızın gidip geldi. Esas olarak 40.000 dolar civarında olduğu nispeten sakin hafta sonunun ardından, varlığın görünümü Pazartesi günü değişti.

BTC hızla değer kaybetmeye başladı. 40.000 dolar bariyerinin altına düştü. Aylık en yüksek seviyesi olan 38.500 dolara kadar geriledi. Bazı borsalarda bu kayıp 38.750 dolar seviyelerinde kalsa da aylık en düşük seviyesini gördü. Ancak, boğaların hızlandığı ve daha fazla düşüşe izin vermediği yer bu bölge oldu.

Balinalar tarafından gelen alımlarla beraber Bitcoin yeniden değer kazanmaya başladı. Saatler sonra 40.000 dolarlık çizginin üzerinde kaldı. Ayrıca, kademeli olarak tırmanmaya devam etti ve dün 41.000 doların üzerine çıktı.

Ethereum, son 10 günün zirvesinde

Alternatif varlıklarda Pazartesi günü kayda değer fiyat düşüşleri ve takip eden birkaç gün içinde toparlanma seansları ile haftanın aynı volatil başlangıcından geçti. Bitcoin Ethereum ve altcoinler kanlı bir Pazartesi’nin ardından daha iyimser tablo gösterdi.

Ethereum, Pazartesi günü haftalardır ilk kez 2.900 doların altına düştü. Bununla birlikte, hızlı sıçradı ve 3.000 doları geri aldı. Hatta dün neredeyse 3.200 dolara kadar tırmandı.

Günlük ölçekte, altcoinlerin çoğu nispeten sakin görünüyor. Binance Coin 420 dolarda otururken, Solana, Terra, Cardano ve Polkadot durgun kaldı.

Ripple, Dogecoin, Shiba Inu ve NEAR Protocol, %4’e varan düşüşlerle bir günde en fazla değer kaybetti.
Monero ve Theta, her biri yaklaşık %6’lık etkileyici günlük artışa sahip birkaç altcoin arasında. XMR 275 doların üzerinde işlem görürken THETA 3,3 dolardan alıcı buluyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin