featured

Yakıtları hazırlayın: Altcoinlerin lideri güçlü yükseliş momentumu için ayarlandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoinlerin lideri konumunda yer alan Ethereum, son 3 gündür yaşadığı kayıpları geri almaya çalışıyor. Boğalar, ayılardan 3 dolarlık önemli destek seviyesini alarak yerini şu anlık sağlaştırdı.

Ethereum’un (ETH) fiyatı bu haftanın başlarındaki keskin kayıpların ardından dibe vurdu. Ancak bu düşüş muhtemelen yükseliş performansı için ayarlandı. Yatırımcılar, güçlü bir yükseliş eğilimini teyit etmek için 3.200 doların üzerinde bir kırılma bekliyor.

Zincir içi analiz, kâr ve zarardaki zincir içi işlem hacminin oranı en altta panik satışı gösterdiğinden, yaklaşan güçlü bir ralliye işaret ediyor. Dengelerin değişmesi beklenen Etherum için yakıtlar hazırlanabilir.

Altcoinlerin lideri dipten güçlü bir şekilde yükseldi

Zincir üstü analitik platformu Santiment’e göre, Ethereum (ETH) fiyatı 2.960 dolara düştükten sonra güçlü bir şekilde toparlandı. Kâr/zarar oranı verilerindeki Ethereum zincir içi işlem hacmi, üç günlük kapitülasyondan sonra yükseliş bölgesine geldi. Ayrıca, fiyat 3.100$ seviyesinin üzerinde sabitlendiğinden, yaklaşan güçlü bir yükseliş eğilimine işaret ediyor. Raporda şu detaylara yer verildi:

“Ethereum’un piyasa değeri, haftaya başlamak için 2.960 $’a düştükten sonra tekrar 3.100$’ın üzerine çıktı. Kâr/Zarar oranındaki hacim, ETH yatırımcılarının dipte satış yaptığını ortaya çıkardı. Bu da yaklaşan bir sıçramanın sağlam bir işareti.”

Bu nedenle, zincir içi, 3.100 dolar seviyesinin üzerinde güçlü bir yükseliş eğilimi gösteriyor.

Ethereum (ETH) fiyat hareketi de 2.950$ seviyesinden bir toparlanmayı benimsedi. Buna ek olarak, fiyat yükselen kanalda yukarı doğru hareket etmeye devam ediyor ve 3.000 doların üzerinde tutuyor. Bir sonraki direnç seviyesi 3.200 dolar. Bu seviyesinin üzerinde bir onay önümüzdeki günlerde güçlü bir hareket getirir.

Ethereum 2.0, üçüncü çeyrekte gerçekleşecek

Altcoinlerin lideri birleştirmeyi, yılın üçüncü çeyreğine erteledi. Çok beklenen hisse kanıtına (PoS) geçişi geciktirdi. Ethereum çekirdek geliştiricisi Tim Beiko, Beacon Chain’in Ethereum ana ağıyla birleştirilmesinin bu yıl Temmuz’dan sonra planlanacağını duyurdu. Ancak, ekip “gölge çatalını” başarıyla test ettiği için gecikmenin nedeni henüz net değil.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin