Kurumsal kripto platformu yatırım turunda 8 haneli fon topladı
Kurumsal kripto platformu yatırım turunda 8 haneli fon topladı

Kurumsal kripto platformu yatırım turunda milyonları topladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kurumsal ticaret platformu Wootrade, ekibini genişletmek ve kaldıraçlı ticaret ürünlerini piyasaya sürmek için kullanılacak özel bir fon toplama turunda 10 milyon dolar topladı.

Tayvan merkezli bir likidite sağlayıcı platformu ve kurumları hedefleyen kripto varlık borsası Wootrade, Dragonfly Capital liderliğindeki 10 milyon dolarlık özel yatırım turunu tamamladı.

Yatırımcılar kimler?

Turdaki yatırımcılar arasında Haskey Capital, Three Arrows Capital ve DeFi Capital’in risk kanadı dahil olmak üzere kripto öncüleri bulunuyor. Yeni toplanan fonlar, Wootrade ekibini genişletmek ve gelecekteki ürünlerin piyasaya sürülmesini desteklemek için kullanılacak.

Platform şu anda, yaklaşık bir düzine kurumun ve erken yatırımcıların 65.000 müşterileri adına kripto varlıkları için yedi rakamlı spot hacimler kullandığı kapalı beta aşamasında.

Piyasaya ne zaman çıkacak?

Wootrade, altı ila dokuz ay içinde tamamen piyasaya sürülmesini bekliyor ve likiditesinin Binance dahil en iyi borsaları aşacağını iddia ediyor.

Wootrade yakında vadeli işlem ticareti ve yerel bir yönetim tokenı “WOO”yu başlatacak. Platform şu anda geriye dönük faaliyete dayalı olarak token’ı kullanıcılarına dağıtmayı araştırıyor.

Wootrade kurucusu Jack Tan, Uniswap tarzı airdrop modelinin çekici olduğunu çünkü token çıkaranların “tokenlarımıza gerçekten sahip olması gereken insanları ödüllendirebileceğini” belirtti ve şöyle dedi:

“Platformun bir kullanıcısı olacaksanız, tokenımızı kesinlikle almanızı istiyoruz.”

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin