BTC Balina hareketleri, takip edilmesi gereken balina cüzdanları, btc balina hareketleri - kripto para haber

Kripto influenceri gizemli BTC balina hareketlerine ışık tutuyor: 26 Nisan bitcoin yükselişi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 25 Nisan’da, On-chain analistleri Lookonchain, on yıldan fazla süredir hareketsiz olan BTC Balina adreslerinden aktivite olduğunu belirtti. Buna göre, internet kullanıcıları balina hareketlerine karışık tepkiler veriyor. Bu arada, Kripto Influenceri ve YouTuber, Satoshi Stacker, bu anomalinin olası bir cevabını sunuyor.

25 Nisan’da, On-chain analistleri Lookonchain, on yıldan fazla süredir hareketsiz olan BTC adreslerinden aktivite olduğunu belirtti. Buna göre, internet kullanıcıları balina hareketlerine karışık tepkiler veriyor. Bu arada, Kripto Etkileyicisi ve YouTuber, Satoshi Stacker, bu anomalinin olası bir cevabını sunuyor.

Lookonchain, uzun süredir hareketsiz olan BTC balinalarından özellikle belirli bir aktiviteyi belirtti. “Sadece 5 günde 8.199 BTC (225M) olan 3 balina uyanmış,” diye tweet atan Lookonchain, aralarında 12 yıl sonra 1.000 BTC, 10.5 yıl sonra 1.128 BTC ve 9.3 yıl sonra 6.071 BTC olan adreslerin de bulunduğunu belirtti.

Lookonchain’un gözlemleri hakkında internet kullanıcıları karışık görüşlere sahiplerdi. Bazı, BTC balinalarının BTC’yi satarak fiyatını düşürebilecekleri endişesiyle haberi endişe verici buldular. Diğer taraftan, bazıları Lookonchain’in FUD yaydığını iddia ettiler. Ayrıca, bazıları eski terk edilmiş cüzdanlara ulaşan hackerların çalışmaları olabileceğini düşündüler.

Kripto para etkileyicisi Satoshi Stacker, Twitter’da bir konuyla ilgili olarak ikna edici bir olasılık sunuyor. Satoshi Stacker, BTC balinalarının on yıldan fazla bir süredir ilk defa hareket etmelerini, Nisan ayında ortaya çıkan bir cüzdan-boşaltma işlemiyle ilişkilendiriyor. Bu işlemde kullanıcılar, en azından 2022 Aralık ayından beri 11 zinciri etkileyen işlemde 5.000 ETH’ten fazla jeton, NFT ve coin kaybettiler.

BTC BALİNA HAREKETLERİ

Bu nedenle, Satoshi Stacker’a göre, balinalar, eski kullanıcıları hedef alan cüzdan boşaltıcılarından korunmak için BTC varlıklarının bir kısmını daha güvenli cüzdanlara taşıyor olabilirler.

Bu arada, Lookonchain, 12 yıldır hareketsiz olan dev bir balinanın takibini kullanıcılarına öneriyor. Balina, neredeyse 80.000 BTC veya 2,19 milyar dolar tutuyor ve adresi kötü ün salmış Mt. Gox hackiyle ilişkili.

coinedition.com

Kaç Bitcoin'e Sahip Olmak Sizi Bir Balina Yapabilir? İşte Cevabı • Coinkolik


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin