Pepecoin nedir, pepecoin nasıl alınır? $PEPE yükseliyor mu? Bitcoin 29.000 dolarken pepe neden yükseliyor

PEPE heyecanı devam ediyor ancak Bitcoin fiyatı 29.000 dolar seviyesinde zorlanıyor! (20 Nisan Piyasa Gözlemi)

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin şu anda 29.000 doların altında işlem görürken, PEPE tüm zorluklara rağmen yükselişini sürdürüyor.

Dün birçok kişinin umduğu hızlı toparlanmayı gerçekleştiremeyen Bitcoin’in fiyatı, tam tersine şimdi hafifçe 29.000 doların altında işlem görüyor ve genel piyasa duyarlılığı değişti.

Bu arada, patlayıcı PEPE memecoin etrafındaki hype devam ediyor. Kripto para birkaç gün içinde binlerce yüzde değer kazandı ve yavaşlamaya niyeti yok gibi görünüyor.

Bitcoin Fiyatı, 29.000 dolar seviyesi için mücadele ediyor.

Bitcoin fiyatı son 24 saat içinde kötüye doğru bir dönüş yaptı ve 29.000 doların altına düşerek yüz milyonlarca dolarlık LONG pozisyonların tasfiyesine neden oldu.

BTC dün dakikalar içinde 29.000 dolara doğru düşüş yaşadı ve birçok kişi hızlı bir toparlanma umuyordu ancak şu ana kadar durum öyle olmadı. Tam tersine, fiyat şu anda bu seviyenin altında işlem görüyor ve piyasa duyarlılığı buna göre değişti.

Bitcoin USDT, grafiği
Kaynak: TradingView

Alternative.me tarafından sağlanan çok faktörlü kripto piyasası duyarlılık analizine göre, sözde Korku ve Hırs Endeksi’nde mevcut duyarlılık 52 puanla nötr seviyede. Karşılaştırma yapmak gerekirse, dün Hırs (63 puan) seviyesindeydi.

PEPE coin buna izin vermiyor.

PEPE coin, sadece mizah için oluşturulmuş değeri sıfır bir altcoin olarak son zamanların popüler kripto para birimlerinden biridir.

Kripto para birimi birkaç gün önce milyonun altında bir piyasa değerine sahipken, şimdi çeşitli büyük borsalarda işlem görüyor ve yaklaşık 140 milyon dolarlık piyasa değeriyle 250. büyük kripto para birimi haline geldi. Erken yatırım yapanlar için para kazanma fırsatı sağladı. Likidite eksikliği nedeniyle birçok kişi yüz değerinde satamıyor ancak bu hızla değişiyor çünkü CoinGecko’ya göre, PEPE’nin 24 saatlik işlem hacmi 130 milyon doları aştı.

20 nisan kripto piyasası güncel durumu, PEPE coin nedir? PEPE nasıl alınır?
Kaynak: Quantify Crypto

Yukarıdaki ısı haritasında görüldüğü gibi, çoğu altcoinin değeri düşüyor ve DOGE, TRX ve ATOM gibi bazı istisnalar dışında genel bir düşüş var.

Piyasanın toparlanmaya başlayıp başlamayacağı veya daha fazla baskı olup olmayacağı ise merak konusu.

cyrptopotato.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin