XRP için balinalar harekete geçti! Popüler adresler akın ediyor
XRP için balinalar harekete geçti! Popüler adresler akın ediyor

XRP için balinalar harekete geçti! Popüler adresler akın ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP, kalıcı düşüşlere rağmen fiyat bölgesinin üzerinde rahat bir pozisyon oluşturma misyonuyla 0,45 dolar seviyesini geri kazanmayı başardı.

Geçen hafta değerinin %12’sinden fazlasını kaybeden XRP, pazar çapında hakim olan kan banyosundan kaçamadı. Bununla birlikte, balina ve köpekbalığı adresleri, düşük fiyat seviyelerinden XRP birikimini sürdürdü.

Santiment’ten alınan veriler, 1 milyon ila 10 milyon XRP token tutan balina adreslerinin özellikle 19 Nisan’dan bu yana XRP 0,52 dolar fiyat işaretinin altına düştüğü için bir birikim çılgınlığına başladığını gösteriyor.

Ripple XRP addresses

Bu adresler, dün ve bugün arasında gözlemlenen birikimde XRP varlıklarını artırmaya devam etti. Bu sürekli birikim nedeniyle, bu balina adresleri şu anda toplu olarak 1.78 milyar dolar değerinde 3.9 milyar XRP’ye sahip. Bu, bir aydan uzun bir süre içindeki en büyük kümülatif bakiyelerini temsil ediyor.

Santiment tablosu ayrıca köpekbalığı adreslerinde (1.000 ila 10.000 XRP ve 10.000 ila 100.000 XRP tutan) fark edilen bir birikim eğilimini gösteriyor. Bu modelde hafif bir yavaşlamaya rağmen, bu adresler XRP varlıklarını Mart sonundan bu yana kademeli olarak artırıyor. 10.000 ila 100.000 XRP tutan adreslerin artık 2.9 milyon dolar değerinde 6.38 milyar XRP kümülatif bakiyesi var.

Ayrıca, XRP’nin günlük aktif adres sayısı, varlığın 0,47 dolar fiyat noktasını geri kazanmasının hemen ardından 23 Nisan’da 25.409’a hızlı bir artış gördü. Bu, yatırımcıların sürekli bir ralli umuduyla fiyat artışından yararlanmaya çalıştıkları için ağ etkinliğindeki artışa bağlanabilir.

Ripple XRP daily active addresses

XRP 0,45 doları geri kazandı!

XRP, 0,47 dolar seviyesinden büyük bir düşüş yaşadıktan sonra nihayet 0,45 doları geri kazandı ve şu anda son 24 saatte %1 düşüşle 0,4545 dolar seviyesinden işlem görüyor. Varlık, 0,50 dolar seviyesini aşmak için nihai yolculuğunda ilk önemli direnç noktası olan 0,47 dolarda oturuyor.

Köpekbalığı ve balina adresleri arasında gözlemlenen birikim modeli, daha fazla ivme kazanırsa XRP toparlanma yolunda yeterli desteği alabilir. Kaiko’dan alınan bilgilere göre, XRP’yi hızla 0,57 dolara yükselten önceki ralli, bireysel yatırımcılar tarafından varlığa yönelik talep tarafından desteklendi.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin