Flaş: Dünyanın en büyük varlık yöneticisi kripto para alanına mı giriyor?
Flaş: Dünyanın en büyük varlık yöneticisi kripto para alanına mı giriyor?

Flaş: Dünyanın en büyük varlık yöneticisi kripto para alanına mı giriyor?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük varlık yöneticisi BlackRock, Blockchain stratejileri oluşturmaya ve yürütmeye yardımcı olmak ve şirketin kripto ve kripto ile ilgili teklifleri için “talebi artırmak” adına, yeni bir başkan yardımcısı arıyor. Söz konusu iş ilanı BlackRock’un kripto para alanına adım atması ile ilgili büyük bir heyecan yarattı.

BlackRock dünyanın en büyük varlık yöneticisi konumunda

Yönetim altında 6,84 trilyon dolarlık varlığa sahip olan BlackRock, kripto varlıklarının değerlemesine yardımcı olmak için New York’ta çalışacak bir başkan yardımcısı için bir iş ilanı yayımladı.

Gönderiye göre, başvuru sahibinin kriptografik hash fonksiyonları, dağıtık ağ konsensüs mekanizmaları ve genel-özel anahtar kriptografisi dahil olmak üzere Blockchain teknolojisinin teknolojik temellerinde en az bir yıllık deneyime sahip olması gerekiyor.

Yeni Blockchain başkan yardımcısı ile kripto para alanına girebilirler

Aranan adayla ilgili şu ifadeler kullanılıyor:

Kripto varlıklar için temel değerleme metodolojilerini tasarlayabilmeli ve ifade ede; oyun teorisini ve blok zinciri teknolojisiyle ilişkili merkezi olmayan yönetişim modellerini değerlendirmeli.

Son zamanlarda BlackRock CEO’su Larry Fink, Bitcoin hakkında bazı yükseliş yorumları yaptı ve birçok insanın dikkatini çekti. Fink, yeni ortaya çıkan kripto para birimi varlık sınıfının muhtemelen küresel bir piyasa varlığına dönüşebileceğini belirtti.

Yahoo Finance


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir