Dikkat! Analist, bu 4 altcoin için yatırımcıyı uyardı

Dikkat! Analist, bu 4 altcoin için yatırımcıyı uyardı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün, kripto piyasası yeni bir aya başlangıç yapıyor. Dünkü kazançlardan sonra bugün yine ufak çaplı hareketler dikkat çekiyor. Fakat bazı varlıklar için tehlike olabilir. Bu konuda kripto stratejisti açıklama yaptı. 4 altcoin için yatırımcılara dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Yaygın olarak takip edilen bir kripto stratejisti, akıllı sözleşme platformları Cardano (ADA), Solana (SOL) ve diğer iki dijital varlığın düşüş sinyalleri verdiğini söyleyerek altcoin yatırımcılarını uyarıyor. Analist Capo, 245.800 Twitter takipçisine sahip. Capo, son 24 saatteki artışa rağmen daha geniş kripto piyasalarında düşüş eğiliminde olacağını düşünüyor.

Riskli olabilecek 4 altcoin

Kripto strateji uzmanına göre, “son ralli bir boğa tuzağı ve altcoinler muhtemelen düşüş trendlerine devam edecek” görüşünü savunuyor. Capo,

“Bazı insanlar olumsuz taraflara önyargılı olduğumu düşünebilir. Daha sonra, kilit destekleri kırdıktan sonra yukarı doğru düzeltici hareketler yapan birçok altcoin örneği yayınlayacağım.”

ADA 

Analistin radarındaki ilk varlık ADA, Capo, açık reddetme belirtileri gösterdiğini söyledi. Fazla gidemeyen varlık için yeni bir darbe gelebilir.

SOL 

Yatırımcı listesindeki bir diğer kripto para ise Solana. Kripto strateji uzmanına göre, SOL 120 dolar civarında direnci yeniden yakalayamadı ve şu anda bir sıçramanın kuyruk ucunda.

WAVES

Analist, üçüncü kripto para olarak Waves’i seçiyor. Kullanıcıların kendi kripto tokenlerini oluşturmalarına, başlatmalarına ve takas etmelerine olanak tanıyan bir blok zinciri platformu olan Waves (WAVES) hakkında kısa ve öz yorum yaptı. Capo, yakında altcoinin rallisini sonlanacağına inanıyor.

COTI

Son kripto para, Capo’nun 0.24 $ ile ağır bir dirençle karşı karşıya olduğunu söylediği ödeme altyapısı platformu COTI. Capo’ya göre bu 4 altcoin yapı gereği düşme ihtimali taşıyabilir. Son olara analist;

“Bunlar sadece bazı örnekler, ancak altcoinlerin %99’u böyle görünüyor. Tüm boğa piyasası yapısının kırılması + düzelticilerin yukarı yönlü hareket etmesinden sonra burada yükselişe geçmem imkansız. Düşük zaman dilimli pompaların keyfini sürerken çıkarabilirsiniz. Ancak çok rahat olmayın.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin