featured

SOL boğaları güçlerini yeniden kazandı! Solana fiyatı yükseliş için yüksek potansiyele sahip!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan Solana için bugün yapılan fiyat analizi yükseliş gösteriyor. Altcoin için en güçlü direnç noktası 116 dolarda bulunuyor. SOL bu yazı yazılırken 91,7 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Solana fiyatı, piyasa pozitif sinyaller verdiğinden istikrarlı bir yükselişe işaret ediyor. Boğalar sonunda harekete geçti ve SOL fiyatı önümüzdeki birkaç gün yükselebilir gibi görünüyor. Ancak yine de ayılar henüz pes etmedi. Bu yüzden hâlâ boğaların ilerlemesini engellemeye çalışıyorlar.

Solana tam olarak bir yükseliş trendine girmiş sayılmaz. Hafif olumsuz hareketine devam ediyor. Altcoin bu yazının yazıldığı sırada 91,7 dolar seviyesinden işlem görüyor. SOL, son 24 saatte 2,915,056,975 dolarlık işlem hacmi ve 29,391,645,754 dolarlık canlı piyasa değeri ile %3,61 oranında bir düşüş yaşadı. Genel olarak kripto para piyasasında ise 8. sırada yer alıyor.

SOL 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik Solana fiyat grafiği analizi, fiyat aşağı doğru hareket ederken piyasanın mevcut durumunun düşüş potansiyeli gösterdiğine işaret ediyor. Ayrıca, piyasa, son birkaç saat içinde boğaları yoran bir yükseliş eğilimini önemli ölçüde sürdürmeyi başardı. Bollinger bandının üst sınırı, altcoin için en güçlü direnç olarak hizmet veren 96,1 dolarda iken alt sınır ise destek görevi gören 80,2 dolar seviyesinde bulunuyor.

Solana grafik

SOL fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisi üzerinde hareket ederek, piyasanın yükseliş hareketini takip ettiğini gösteriyor. Dolayısıyla, piyasada bugün volatilitenin arttığı söylenebilir. Sonuç olarak, Solana fiyatının pozitif yönde hareket etmek için daha fazla yeri ve potansiyeli var. Ek olarak SOL fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisine doğru hareket ediyor gibi görünüyor. Bu da ayılara umutsuzca ihtiyaç duydukları fırsatı vererek olası bir geri dönüş yapmalarına sebep olabilir.

Solana fiyat analizi, Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanının 55 olduğunu ve kripto para birimini istikrarlı hale getirdiğini ve üst tarafsız bölgeye düştüğünü ortaya koyuyor. Ayrıca, RSI skoru, istikrarlı dinamiklere doğru hareket ederken, satın alma faaliyetini aşan satış faaliyetini gösteren hafifçe aşağı doğru hareket eder.

24 saatlik Solana fiyat grafiği analizi:

Solana fiyatı, son birkaç gün içinde düşüş hareketini sürdürdü. Ancak volatilitenin azalmasıyla birlikte boğalar fırsatı değerlendirdi ve piyasayı ele geçirdi. Bollinger bandının üst sınırı altcoin için direnç görevi gören 116,1 dolarda iken alt sınır ise destek görevi gören 77 dolarda bulunuyor.

SOL grafik

Altcoin, Hareketli Ortalama eğrisini geçerek yükseliş momentumu sergiliyor. Bununla birlikte fiyat, büyük bir yükseliş aktivitesine işaret ederek yukarı doğru ilerleyebilir.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) 43 endeksinde işlem görüyor. Bu da kripto para biriminin istikrarını gösteriyor. RSI, kararlılığa girişini gösteren doğrusal bir yol izler. Sabit RSI puanı ise satın alma faaliyetine eşit satış faaliyetini gösterir.

Solana fiyat analizinde sonuç olarak

SOL, yükseliş bölgesine girerek daha fazla yükseliş aktivitesi için büyük potansiyel gösteriyor. Bununla birlikte, volatilite azaldıkça boğalar trendlerini korumak için önemli bir şans elde ediyorlar.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin