En çok aranan kripto para belli oldu: Alım vakti mi?
En çok aranan kripto para belli oldu: Alım vakti mi?

En çok aranan kripto para belli oldu: Alım vakti mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yüksek verimli Blocckhain ağı Solana (SOL), CMC’nin trend kripto para birimlerinin başında geliyor. Ayrıntılı olarak Solana, Bitcoin, Ethereum ve Binance gibi dev kriptoları geride bıraktı. Solana’nın bu performansı kripto topluluğunda yangın gibi yayıldı. Sonuç olarak, kripto endüstrisindeki ve dışındaki yatırımcıların dikkatini de çekiyor.

Piyasa durumu açısından, kripto piyasası kapitalizasyonu, 24 saatlik yaklaşık 2 milyar dolarlık işlem hacmiyle 29 milyar doları aşıyor. Kriptonun bu pazar performansı, onu CoinMarketCap’teki ilk 10 kriptodan biri yaptı.

Bu arada, yukarıdaki grafikte görüldüğü gibi Solana düşüş piyasasına meydan okumaya devam ediyor. Kripto, Arnaud Legoux hareketli ortalamasının (ALMA) üzerinde konumunu koruyor. Bu eğilim devam ederse, SOL pozisyonunu ilerletebilir ve 95,83 dolarlık direnç seviyesini kırabilir. Bu yaşanırsa, yatırımcılar SOL’un daha da ilerlemesini ve 122,16 dolarlık yükseliş fiyatına ulaşmasını bekleyebilir.

Ancak elbette, kriptonun bu fiyat tahmini halen piyasanın ve ağ yatırımcılarının davranışına bağlı.

Ünlüler de destekliyor

Öte yandan ünlülerin de Solana’yı desteklediği görülüyor. Örneğin, eski NBA oyuncusu Shaquille O’Neal, Twitter biyografisini SHAQ.ETH’den SHAQ.SOL olarak değiştirdi. Shaq’ın etkinliği Twitter dünyasındaki tüm takipçileri tarafından görüldü.

Şu andaSOL 89.78 $ işlem görüyor. Ancak, kriptonun fiyatı son 14 gün içinde %3’lük bir düşüş oranına sahip.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin