Cardano’nun tanıttığı DeFi platformu SundaeSwap, iyi başlangıç yaptı

Cardano’nun tanıttığı DeFi platformu SundaeSwap, iyi başlangıç yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz günlerde Cardano yeni bir DeFi platformunu tanıtmıştı. Merkezi olmayan proje kısa sürede ses getirmeyi başardı. 1 ay gibi kısa süre içinde 50 milyon değerlemeye ulaştı. SundaeSwap, Cardano sayesinde başarısını az bir zaman içinde kanıtlamış oldu. 

Cardano ağı, DeFiLIama’ya göre SundaeSwap platformunun tam sürümünün ve ağdaki artan sayıda merkezi olmayan ürünün ardından DeFi ürünlerinin sermayesinde hızlı bir artış gördü.

Cardano ağında kilitli toplam değer, yaklaşık 70 milyon dolardan 117 milyon dolara hızlı bir artış gördü. Ağın akıllı sözleşmesinde kilitli olan fonların toplam değerindeki artış, fonların değerinin 127 milyon dolarlık mevcut ATH’ye ulaştığı 12 Şubat ile 17 Şubat arasında gözlemlendi.

SundaeSwap, DeFi pazarına hızlı girdi

SundaeSwap, DeFi pazarına hızlı girdi

Ağdaki fonların çoğu, şu anda 115 milyon dolar kilitli olan SundaeSwap merkezi olmayan platformunda yoğunlaşıyor. İkincilik, 2 milyon dolarlık kilitli MuesliSwap merkezi olmayan finans platformu tarafından tutuluyor. 

Ethereum ve hatta Polkadot gibi ağlarla karşılaştırıldığında, TVL’nin neredeyse %100’ü ağ geliştiricileri tarafından desteklenen bir platformda yoğunlaşıyor. Cardano’nun ekosistemi daha az çeşitli görünüyor. Örneğin, Ethereum ağındaki ilk TVL-vise, TVL’nin %20’sinden daha az olan 20 milyar dolarlık kilitli Terra tarafından tutuluyor.

Ağın artan kullanımı ve kripto pazarında hafif bir toparlanma ile ADA, yerel dipten sıçramayı başardı. Hatta 1 dolarlık direnç noktasına ulaştı. Uzun vadede, Cardano keskin bir düşüş trendinde ilerliyor ve değerinin %70’inden fazlasını kaybetti. Fakat ADA için beklenti çok yüksek.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin