Toparlanmasını tamamlayan Ethereum için bugün hangi seviyeler izlenecek?
Toparlanmasını tamamlayan Ethereum için bugün hangi seviyeler izlenecek?

Dev muhasebe firması işletmeler için Ethereum tabanlı satın alma çözümü başlattı

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Büyük Dörtlü” muhasebe firması Ernst & Young (EY), işletmeler için Ethereum tabanlı bir satın alma çözümü başlattı.

EY OpsChain Network Procurement olarak adlandırılan çözüm, şirketlerin Ethereum blok zinciri üzerinde tedarik faaliyetlerini yürütmesine olanak tanıyor. EY, satın alma anlaşmalarını dijital akıllı sözleşmelere dönüştürmek için tasarlandığını açıkladı.

EY yeni Ethereum çözümüyle ERP sisteminin ötesine geçiyor

EY, akıllı sözleşmelerin herhangi bir tek kurumsal kaynak planlama (ERP) sisteminin ötesinde satın alma süreçlerini otomatikleştirmeye yardımcı olduğunu söyledi. ERP, kuruluşların satın alma, tedarik zinciri, muhasebe ve proje yönetimi gibi günlük iş faaliyetlerini yönetmelerine olanak tanıyan bir yazılım türü.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan EY küresel blok zinciri lideri Paul Brody şöyle konuştu:

Şirket ağları, ortakları ve tedarikçileri arasındaki rekabet artıyor. Herhangi bir tek ERP sistemi seviyesinin üzerinde bir ağ olarak çalışma yeteneği çok önemli. Bunu halka açık bir blok zincirinde yapmak, bir şirketi veya tedarikçiyi maliyetli, kapalı özel bir ağa katılmaya ikna etmek zorunda olmamak anlamına geliyor.

Bitcoin blok zinciri için yeni analiz ürünü piyasada

EY ayrıca Bitcoin blok zinciri için yeni bir analiz ürününü piyasaya sürdü. EY, kullanıcıların yasal, uyumluluk ve dolandırıcılık risklerinin yönetimini destekleyebilecek zincir üzerindeki verileri izlemelerine ve analiz etmelerine olanak tanıdığını söyledi.

Şirket ayrıca gelecekte bu ürün için Ethereum blok zincirini desteklemeyi planlıyor.

Bu arada Grayscale 186 milyon dolarlık daha Bitcoin satın aldığını duyurdu. Ayrıntılar için buradaki yazımızı ziyaret edebilirsiniz.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir