Kripto Para Haber – Alman telekomünikasyon devi Deutsche Telekom, Polkadot (DOT) ile birlikte çalışmaya başladıklarını duyurdu. Büyük şirket, DOT tokenleri satın alarak Blockchain projesine yatırım yaptıklarını da açıkladı.
Telekom şirketi kısa süre önce yan şirket T-Systems MMS’in Polkadot’un halka açık Blockchain ağına bir doğrulayıcı olarak katılmak için altyapısını kullanmayı planladığını duyurdu.
Polkadot ve DOT nedir, ne işe yarar?
Polkadot ağı, birden fazla Blockchain’i tek bir birleşik ağa bağlamayı amaçlıyor ve farklı Blockchain’lerdeki kullanıcıların her tür veri veya varlığın aktarımını göndermesine ve almasına olanak tanıyor.
DOT tokeni ise sahiplerin ağ yönetimine, stake etme ve bağlamaya katılmalarına izin veriyor. Kripto para birimi şu anda bir ay önceye göre %6’dan fazla artışla 30,11 dolardan işlem görüyor.
“Polkadot’un vizyonuna inanıyoruz”
T-Systems MMS’teki Blockchain Çözümleri Merkezi başkanı Dr. Andreas Dittrich, Polkadot’un vizyonuna inandıklarını belirtti.
“Deutsche Telekom olarak, merkezsiz teknolojilerle insanların ve şirketlerin iş birliğini her zaman destekledik.
Polkadot, farklı özelliklere sahip çeşitli Blockchain’lerin, güvenlik altında zincirler arası iletişim gerçekleştirmesine izin veren heterojen, çok zincirli bir ağ.”
Bu dünyaca ünlü şirketin kripto dünyasına ilk girişi değil. Haziran ayında, telekomünikasyon devi ve Andreesen Horowitz, küresel ödeme altyapısı platformu Celo’nun halka açık Blockchain ağında CELO tokenlerini paylaştırmak için ortak olduklarını duyurdular.
Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!
En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.
Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.