Ünlü analist XRP, Litecoin ve Binance Coin için Mega Bullish hedeflerini açıkladı
Ünlü analist XRP, Litecoin ve Binance Coin için Mega Bullish hedeflerini açıkladı

2017’de token satışını gerçekleştiren proje Ekim ayındaki ana ağ lansmanını bekliyor

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Flieceoin,token satışından üç yıl sonra ivme kazanmaya devam ediyor. 2017’de ilk token teklifiyle milyonlarca doları güvence altına aldıktan sonra, merkezi olmayan veri barındırma platformu Filecoin şimdi ana ağını başlatmayı hedefliyor.

Kendi blok zincirine geçecek

27 Eylül blog gönderisine göre, Filecoin bir kerede değil, aşamalı olarak kendi blok zincirine geçecek.

Gönderide, “Bir blok zinciri başlatmak, karmaşık ve uzun bir süreçtir. Diğer birçok ağ gibi (Polkadot, NEAR ve diğerleri dahil), Filecoin, farklı grupların ve toplulukların bir süre boyunca ağa katılmasıyla Mainnet Liftoff’a kadar ana ağı başlatmak için aşamalı bir yaklaşım benimsiyor” deniliyor.

Şu anda Mainnet Ignition olarak bilinen ilk aşamasına giren Filecoin, planlanan aralıklı süreci, esasen proje ve ilgili taraflarının yeni ağa geçmeden önce tüm aşamalarını arka arkaya sıraya koymanın bir yolu olarak açıkladı.

Her şey yolunda mı?

Filecoin, 15 Ekim tarihini bir ana ağ lansman tarihi olarak belirledi. Takip eden günlerde teknik durumlara dikkat çekerek her şeyin yolunda gittiğini doğruladı. Proje daha sonra 19-23 Ekim arasında çeşitli faaliyetlere ev sahipliği yapacak.

Filecoin, 2017 ICO’su sırasında 257 milyon dolar topladı ve daha sonra gelişiminde ve ilerlemesinde bir takım gecikmeler yaşadı. Şubat 2020’de proje, üçüncü çeyrek ana ağ lansman tarihini gösteren bir program yayınladı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir