Grayscale, potansiyel varlık listesine 25 yeni dijital varlık eklemeye hazırlanıyor!
Grayscale, potansiyel varlık listesine 25 yeni dijital varlık eklemeye hazırlanıyor!

Grayscale, potansiyel varlık listesine 25 yeni dijital varlık eklemeye hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dijital varlık yöneticisi Grayscale Investments, şu anda bazı yüksek profilli Katman 1 ve Metaverse kripto para birimleri de dahil olmak üzere 25 yeni kripto para birimini gözden geçirdiğini duyurdu. Seçilirse, firma, örneğin Grayscale Bitcoin Trust veya Grayscale Chainlink Trust gibi belirli kripto para birimine odaklanan bir güven başlatacak. Bunlar arasında ALGO (Algorand), ATOM (Cosmos), AXS (Axie Infinity), DCR (Decred), EGLD (Elrond), ENJ (Enjin), FTM (Fantom), GALA (Gala), SCRT (Secret Network), SAND (Sandbox), STX (Stacks), VET (VeChain) ve YGG (Yield Guild) bulunur.

Grayscale, değerlendirmeye alınan her varlığın yatırım ürünlerinden birine dönüştürülmeyeceğini kaydetti. Ayrıca firma ek varlıkları keşfedebileceğini söyledi.

Connecticut merkezli firma bir blog yazısında şunları söyledi:

Bir yatırım ürünü oluşturma süreci karmaşık ve çok yönlü bir süreçtir. Önemli bir inceleme ve değerlendirme gerektirir ve diğer şeylerin yanı sıra iç kontrollerimize, saklama düzenlemelerimize ve düzenleyici değerlendirmelere tabidir.

Grayscale duyurusunun ardından bu altcoinler yükselişe geçti

Grayscale hiçbir garanti vermemesine rağmen, birkaç kripto para birimi haberlere olumlu tepki vererek çift haneli kazançlar elde etti. Cosmos (ATOM) ve Fantom (FTM), son 24 saatte sırasıyla %15,3 ve %19 artışla günün en çok kazananları arasında yer alıyor. Ancak, bu yükseliş hareketinin tamamı özellikle Grayscale’in duyurusu ile ilgili değil. Geçen hafta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 44,45 dolara ulaşan ATOM, daha geniş Cosmos ekosistemine artan ilginin ortasında son birkaç gündür yükselişte. Bunun olası bir nedeni, EVMOS’un yakında piyasaya sürülmesi olabilir. Bu EVM uyumlu protokol, Ethereum blockchainde çalışan varlıkların ve projelerin Cosmos ekosistemine geçmesine izin verecek.

Yakın zamanda Binance Smart Chain’i geçerek DeFi’de üçüncü en büyük kripto protokolü haline gelen Fantom ekosistemi de, ürünler ve yüksek getiri ödülleri ağın büyümesini körükledikçe patlama yaşıyor.

Kripto araştırma firması Delphi Digital Salı günü yaptığı açıklamada:

Radial, veDAO ve 0xDAO gibi birçok proje, likidite madenciliği lansmanları ile gündeme geldi. Bu projeler 2020’deki DeFi yaz projelerine çok benzerlik gösteriyor. DeFi’de, bir protokolün kullanıcıların mevduatlarını bir platformdan diğerine taşımasını sağlamak için üstün teşvikler sunduğu bir olayı tanımlayan yaygın bir terim.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin