Grayscale, ilk Avrupa ETF'sini piyasaya süreceğini duyurdu!
Grayscale, ilk Avrupa ETF'sini piyasaya süreceğini duyurdu!

Grayscale, ilk Avrupa ETF’sini piyasaya süreceğini duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük dijital para varlık yöneticilerinden biri, Bloomberg’in Grayscale Finans Geleceği Endeksi’ni izleyecek ve yatırımcılara dijital varlıklar, finans ve teknoloji şirketlerine maruz kalma imkanı veren ilk Avrupa ETF’sinin lansmanını duyurdu.

Yeni gelen borsada işlem gören ürünlerin Londra Menkul Kıymetler Borsası (LSE), Borsa Italiana ve Deutsche Borse Xetra’da listelenmesi bekleniyor.

Şubat ayında Grayscale, ETP’sini ABD’de listeledi ve ABD’li yatırımcılara aynı türde bir risk sundu. Finansın Geleceği Endeksi, üç bölümle temsil edilen şirketleri takip ediyor: Finansal Temeller, Teknoloji Çözümleri ve Dijital Varlık Altyapısı.

Grayscale, şirketin pazardaki performansını değiştirebilecek bir lansmana hazırlanıyor

Dijital Varlıklar Altyapısı, kripto para birimi madenciliği, enerji yönetimi ve kripto ekosistemine bağlı diğer faaliyetlerde yer alan şirketleri içerir. Teknoloji Çözümleri ve Finansal Temeller, dijital ekonomi teknoloji sağlayıcılarına ve dijital ekonomide yer alan varlık yöneticileri ve aracı kurumlar gibi finansal kurumlara erişim sağlar.

Bloomberg ile duyurulan ilk ETF, şirketin yeni pazarlar keşfetmesi ve yatırımcılara daha fazla dijital ekonomi sağlaması nedeniyle Grayscale’in genişleme stratejisinin bir parçasıdır. Yeni bir ürünün açılışı, dijital varlık endüstrisi ile ilgili ürünlere yönelik artan kurumsal ve perakende talebe de bağlı.

Grayscale’deki ETF yatırımlarının küresel başkanına göre şirket, özellikle yatırımcıların halihazırda dijital finansın benimsenmesini zorlayan şirketlere kolayca maruz kalmasıyla birlikte, dijital ekonominin gelecekte geleneksel ekonomi için ana itici güç olacağına inanıyor.

Grayscale, ürünlerini iki kıtada benimsemeye devam ederken, Grayscale Bitcoin Fund gibi “geleneksel” ürünleri, yatırımcılar henüz Grayscale’in çözümlerinden yararlanmayla ilgilenmediği için %30’luk devasa bir indirimle işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin