Floki Inu, Dubai'de yeni pazarlama kampanyasının prömiyerini yaptı
Floki Inu, Dubai'de yeni pazarlama kampanyasının prömiyerini yaptı

Floki Inu, Dubai’de yeni pazarlama kampanyasının prömiyerini yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son zamanlarda, birçok şaka kripto parası tüm dünyanın dikkatini çekmeyi başardı. Kripto topluluğunun dışındaki isimler bile bu kripto paraları artık biliyor. Özellikle, Dogecoin, Shiba Inu ve Floki Inu bu alanda önde gelen kripto para konumunu koruyor.

Bununla birlikte, Baby Doge Coin ve BabyFloki gibi diğer şaka kripto paraları da son birkaç haftadır gündemde yer alıyor.

FLOKI’nin Twitter hesabı, devam eden agresif pazarlama kampanyası hakkında bir tweet yayınladı. Ayrıntılı olarak, bu kampanya Orta Doğu’ya yöneliktir ve Dubai’de başlamıştır.

Floki Inu fiyatında artış yaşanacak mı?

Tweet’ten de görebileceğimiz gibi, kampanya gerçekten de başarılı bir şekilde ilerliyor. Dubai Uluslararası Havalimanı’nı FLOKI pankartlarını görmeden gezmek artık neredeyse imkansız olacak.

Tweet ayrıca kampanyanın bir ay boyunca devam edeceğini belirtiyor. Bu sebeple, minimum 25.7 milyon kişiyi etkilemeyi umuyor. Marka bundan çok olumlu bir etki bekleyebilir. Kesinlikle, tek başına tweet zaten binlerce etkileşim alıyor.

Ayrıca başarılı pazarlama kampanyası sebebiyle markayı öven birçok yeni yatırımcıyı halihazırda bünyesine katmayı başardı. Güçlü FLOKI yatırımcıları ise FLOKI’yi “HODL” ederek tutacaklarını güçlü bir şekilde belirtiyor. Bu arada bazı yatırımcılar, FLOKI’yi ortaklıklarını genişletmeye teşvik ediyor.

CoinMarketCap’e göre, yazının yazıldığı sırada FLOKI’nin fiyatı 0,002441 dolardan işlem görmekte. Bu, şaka kripto parasının son 7 gün içinde %316,1 arttığı anlamına geliyor. Şu anda 89.216.810$ işlem hacmine sahip ve 2.3677.854.432$ piyasa değerine sahip.

Shiba inu (SHIB) gibi köpek şaka paraları son zamanlarda tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşırken, kripto topluluğunun bu tokenlere büyük ilgi gösterdiği açık. Özellikle kampanya tüm hızıyla destek bulmaya başladıktan sonra FLOKI’nin fiyatının nereye gideceğini görmek kesinlikle ilginç olacak.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin