Elon Musk SEC ile yasal savaşa giriyor! Ripple yalnız değil! İşte detaylar
Elon Musk SEC ile yasal savaşa giriyor! Ripple yalnız değil! İşte detaylar

Flaş Gelişme: Elon Musk, SEC ile yasal savaşa giriyor! Ripple yalnız değil… “Bu işi ben başlatmadım ama ben bitireceğim!”

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Tesla CEO’su Elon Musk da SEC ile yasal savaşa girmeyi planlıyor. Musk, komisyona karşı planlarıyla ilgili bazı sinyaller verdi. Görünüşe göre Ripple SEC’e karşı mücadelede yalnız değil.

Musk ve Tesla şimdiden SEC’e karşı uzun bir yasal savaşa girdiler. Bu kez dünyanın en zengin adamı, federal teşkilata karşı bir dava oluşturduğunu itiraf etti.

“Ben başlamadım ama ben bitireceğim!”

Bir Twitter kullanıcısı, Elon’un halka açık bir şekilde SEC’e karşı çıkacağı teorisini yayımladı. Musk ise bunun “tam olarak yaptığı şey” olduğunu onayladı.

Musk, SEC ile dava başlatmakla ilgili başka bir yoruma da yanıt verirken burada durmadı.

Elon Musk ve Tesla, bu sefer bitirmeyi planladığını ifade ettiği SEC’e karşı çıkmaya hazır ve kendinden emin. Elon Musk her seferinde öngörülemez biriydi, son zamanlarda avukatı aracılığıyla SEC’i kamu eleştirisine misilleme yapmak için federal bir soruşturma hakkında bilgi sızdırmakla suçladı.

SEC ve Musk yoğun bir savaşın içindeler. 2018’de SEC, “fon güvenceli” yorumu nedeniyle ELON’a dava açmıştı.

Buna karşı koymak için Musk, SEC’e karşı bir göreve başladı. Yetkilinin adını söyleyerek, ajansın elektrikli otomobil üreticisine kısa devre yaptıran insanlar için çalıştığını iddia etti. Ancak, ikisi de bir anlaşmaya vardıkları için Elon’un girişimi bitmedi. Elon, yönetim kurulu başkanlığından istifa etmeyi kabul ederken, Musk ve Tesla 40 milyon dolar para cezası ödemek zorunda kaldı.

Bu anlaşma Elon’a yardımcı oldu, çünkü Tesla’nın yorumları ve komisyonla sorunu için ödeme yapmasını istemediği gibi cezanın elektrikli otomobil üreticisinin bir kısmını doğrudan ödeyemiyor. Daha sonra Tesla’dan 20 milyon dolarlık hisse satın almaya devam etti ve 71.000 ek Tesla hissesine kavuştu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir