Waves fiyat analizi
Waves fiyat analizi

Fırsat alarmı: İlk 100’ün yeni yıldızı patlama yaptı, enerjisi bitmedi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Waves son zamanlarda toparlanıyor ancak altcoin, gün bitmeden 50 günlük hareketli ortalamasını aşmakta zorlanabilir.

Toplam kripto para piyasa değeri, dipten toparlanmaya devam ederken 1,7 trilyon doların üzerine çıktı.

Waves nedir?

Waves, geliştiricilerin merkezsiz uygulamalar (dApp’ler) oluşturmasına olanak tanıyan bir Blockchain ve araç takımıdır.

WAVES, piyasa değerine göre önde gelen 100 kripto para birimi arasında en iyi performans gösteren kripto para konumunda. Altcoin, son 24 saatte değerine %39’dan fazla değer kattı ve şu anda 11,50 dolardan işlem görüyor.

Bu rallinin arkasında daha piyasa toparlanması dışında önemli bir katalizör yok. Kripto para piyasası hafta sonu büyük kayıplar yaşadı ve piyasa değeri 1,5 trilyon dolar seviyesine düştü.

Toplam piyasa değeri, Bitcoin ve diğer önde gelen kripto para birimlerinin kazanç kaydetmesiyle, hafta başından bu yana 200 milyar dolar arttı. Bitcoin 38 bin doların üzerinde işlem görüyor ve boğalar kontrol altında kalırsa 38 bin dolar seviyesine ulaşabilir.

WAVES yakında 12,5 dolar direnç seviyesini görebilir

WAVES/USD günlük grafiği, kripto paranın son 24 saatteki performansı sayesinde yükseliş gösteriyor. Teknik göstergeler, WAVES’ın şu anda mükemmel performans gösterdiğini gözler önüne seriyor.

Waves analiz

MACD çizgisi tarafsız bölgenin altında ancak ralli devam ederse pozitif bölgeye geçebilir. 43 RSI, WAVES’in aşırı satım bölgesinden çıktığını ve gün sonundan önce daha da yükselebileceğini gösteriyor.

Bu haberin yazıldığı sırada WAVES, 50 günlük hareketli ortalama fiyatı olan 14,43 $’ın altında, 11,50 $’dan işlem görüyor. Ralli devam ederse, WAVES önümüzdeki saatlerde ilk büyük direnç seviyesini 12.5 $ ile zirveye çıkarabilir. Genişletilmiş bir ralli olmadıkça, 14 dolarlık direnç seviyesi kısa vadede daha fazla yukarı hareketi sınırlayabilir.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin