FC Barcelona’dan şok karar: “Daha fazla kazandırsalar bile kriptoyu reddediyoruz!”
FC Barcelona’dan şok karar: “Daha fazla kazandırsalar bile kriptoyu reddediyoruz!”

FC Barcelona’dan şok karar: “Daha fazla kazandırsalar bile kriptoyu reddediyoruz!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İspanya’nın en büyük futbol kulüplerinden Barcelona, ​​kripto para şirketleri tarafından sunulan kazançlı birkaç forma sponsorluğu anlaşmasını reddetti. Katalan kulübünün yönetim kurulu, kripto para sektörünü “spekülatif” ve “riskli” olarak nitelendirdi:

“Spekülatif, riskli, oldukça değişken ve etik olmayan bir sektör.”

Kripto para şirketleri daha çok teklif etse bile reddediyorlar

Barcelona’ya yaklaşan kripto para birimi şirketlerinden daha az para teklif etmesine rağmen, İsveçli müzik akışı devi Spotify ile anlaşmaya karar verdi.

Bu ayın başlarında Reuters, kulübün uzun süredir devam eden yeni bir ortak arayışının ardından 320 milyon dolar değerinde üç yıllık bir anlaşma imzaladığını bildirdi. Henüz resmi olarak açıklanmayan ortaklık, en büyük anlaşmalardan biri olacak. Spotify logosu hem erkek hem de kadın takımlarının formalarının önünü süsleyecek.

Yıllar boyunca forma sponsoru almadılar

2016’da Barca, Japon çevrim içi perakendeci Rakuten ile büyük bir sponsorluk anlaşması yaptı, ancak şimdi süresi doldu. Bundan önce Qatar Airways ile güçlerini birleştirmişti.

Dünyanın en zengin futbol kulüplerinden biri olan Barca, bir asırdan fazla bir süredir forma sponsorluğu imzalamayı reddetti. 2006 yılında nihayet Birleşmiş Milletler ajansı UNICEF ile tarihi anlaşmasını imzaladı.

Son zamanlarda kripto para şirketleriyle bir forma sponsorluğu anlaşması imzalamayı reddetmesine rağmen, Barcelona kripto konusunda bugüne kadar çok da soğuk değildi. Kulüp Şubat 2020’de Blockchain platformu Chiliz ile küresel bir ortaklık anlaşması imzaladı.

Yılın başlarında, İngiliz futbol kulübü Manchester United, Tezos ile multimilyon dolarlık bir anlaşma imzalamıştı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin