featured

Ethereum’dan kritik yükseliş sinyali: Yarım trilyon dolar! İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası araştırma şirketi IntoTheBlock, son 72 saat içinde büyük kripto borsalarından 500 milyar dolardan fazla Ethereum (ETH) çekildiğini açıkladı.

Firmanın verilerine göre, ortalama 2.750 dolar fiyatla 180.000 ETH’den oluşan yılın en büyük çıkışı Salı günü gerçekleşti.

IntoTheBlock, geçmişte bu tür çıkışlar gerçekleştiğinde ETH’nin 10 gün içinde %15 arttığı göz önüne alındığında bu olayın ETH fiyatı için bir yükseliş işareti olduğunu açıklıyor.

Ethereum ağı, bir hisse kanıtı konsensüsüne geçişe doğru ilerlerken, çıkışların büyüklüğü, ETH sahiplerine ve onların bir getiri elde etmek için yeni ETH 2.0 stake sözleşmesinde ETH’yi kilitleme eğilimlerine işaret ediyor. Bu, pasif gelir elde etmenin harika bir yolu ve aynı zamanda Ethereum 2.0’ın gelişimini desteklemenin de bir yöntemi.

Staking’den bahsetmişken, ETH’nin toplam dolaşımdaki arzının neredeyse %10’u artık piyasada değil. Son 30 günde, stake edilen ETH miktarı yalnızca son 4 günde %10 ve %8’den fazla arttı.

Blockchain veri araştırma firması Arcane Research tarafından hazırlanan bir rapor, 16 Mart Çarşamba günü itibarıyla toplam 312 bin doğrulayıcının Beacon zincirinde 10 milyonun üzerinde Ether’i stake ettiğini gösterdi.

ETH fiyat tahmini

Bu haberin yazıldığı sırada ETH, gün içi en yüksek seviyesinden bir miktar geri geldi ve nihai olarak 3 bin dolarlık yerel zirveyi kırma girişiminde bulundu. Bu büyük direnç seviyesi kırılmazsa, piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para birimi 2.900 doların üzerine çıkmaya devam ettiği için 2.500 dolarlık bölgeye doğru bir ETH fiyat düzeltme senaryosu bir olasılık olmaya devam ediyor.

ETH fiyatı 4.800 dolar eşiğini geçtikten sonra yaklaşık %40 düşerken, kripto uzmanları varlık konusunda iyimser olmaya devam ediyor.

Platformun ağ etkisi ve uygulama oluşturma ve yürütme yeteneği göz önüne alındığında, Ethereum’u Bitcoin’den (BTC) çok daha iyi bir yatırım olarak gören kripto cüzdan hizmeti Abra’nın CEO’su Bill Barhydt, ETH fiyatının sonunda 40.000 dolara ulaşabileceğini tahmin etti.

“Ethereum’un ağ etkisi, dünyanın bilgisayarları olabileceği fikrine dayanıyor. Tanınmış mucit kısa süre önce CNBC’ye verdiği demeçte, sabit paralar, NFT’ler, DeFi… ve oyun için kullanılıyor.”

Fiyat hareketi

Ether şu anda son 24 saatte %0,83 düşüşle 2,920 dolardan işlem görüyor. Kripto para aylık %6.7 ve yıllık %61.5 arttı.

wallstreetpit


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin