Ünlü analistten dikkat çekici tahminler: Ethereum ve altcoin'lerde büyük fırsatlar mı gizli?
Ünlü analistten dikkat çekici tahminler: Ethereum ve altcoin'lerde büyük fırsatlar mı gizli?

Ünlü analistten dikkat çekici tahminler: Ethereum ve altcoin’lerde büyük fırsatlar mı gizli?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Büyük bir takipçi kitlesine sahip olan ve tanınmış bir kripto stratejisti olan Credible, son Twitter güncellemesinde Ethereum (ETH) ve genel altcoin pazarlarına ilişkin yükseliş beklentilerini paylaştı. Credible, Ethereum’da yaklaşmakta olan bir ralliyi öngörüyor ancak ardından önemli bir geri çekilme bekliyor.

Ethereum ve altcoin’lere dair fiyat tahminleri

Kripto piyasasındaki doğru tahminleriyle tanınan takma adlı analist Credible, Ethereum’un gelecekteki performansı hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Credible’ın tahminleri, şu anda 340.600’den fazla kişi tarafından takip edilen Twitter hesabıyla kripto para birimi topluluğunda büyük bir etkiye sahiptir.

Credible’a göre Ethereum, muhtemelen 2.000 doların üzerine çıkarak önemli bir artış gösterecek. Ancak, sonrasında muhtemel bir düzeltme olabileceği için dikkatli olunması gerektiğini belirtiyor. Stratejist, ETH hakkındaki görüşünün genel altcoin piyasasına ilişkin görünümüyle uyumlu olduğunu vurguluyor.

Credible, ETH’nin beklenen yükseliş hedefinin hemen altında son bir rahatlama yaşandığını belirtiyor. Ayrıca, birçok altcoin’in şu anda kritik destek seviyelerinde olduğunu da söylüyor. Sonuç olarak, Ethereum grafiğinin önümüzdeki günlerde genel altcoin piyasası için güvenilir bir gösterge olacağını öngörüyor. Credible’a göre, altcoinler, Bitcoin (BTC) likiditesini kademeli olarak tüketerek bu yıl yeni tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükselmeye yönelik düşüş eğilimine devam etmeden önce geçici bir rahatlama yaşayabilir.

Ethereum şu anda 1.809 dolar seviyesinde işlem görürken, Credible’ın grafik analizi, yaklaşık olarak 2.000 doların üzerine çıkacağını ve ardından 1.500 dolara geri döneceğini gösteriyor. Analistin tahminleri, ETH yatırımcıları arasında heyecan ve korkuya neden olan bir tepkiyle karşılanıyor.

Credible, Bitcoin hakkındaki görüşünde ise 2023 yılında kripto liderinin tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşacağını tahmin ediyor. Bazı gözlemciler tarafından potansiyel bir büyük düzeltme için gerekçe olarak görülen 20.000 dolarlık bir boşluğa işaret ediyor. Öte yandan Credible, yeni tüm zamanların en yüksek seviyelerine ilişkin tezi doğruysa, 20.000 dolarlık boşluğun doldurulmayacağını iddia ediyor. Bitcoin fiyatının 20.000 dolara ulaşmadan önce 70.000 doları aşacağından emin.

Credible’ın tahminleri ilgi gördükçe, kripto topluluğu Ethereum’un performansını ve daha geniş altcoin pazarlarını yakından izliyor.

bitcoinworld


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin