featured

Eski Dogecoin milyoneri PEPE’ye yatırım yapmak için en iyi zamanı açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

PEPE coin, son zamanlarda kripto piyasasında ortaya çıkan trend meme paralardan biri. Güncel verilere göre tokenin değeri şu anda geri çekilmiş olsa da eski bir Dogecoin milyoneri olarak da bilinen Glauber Contessoto meme coine yatırım yapmak için uygun zamanı açıkladı.

Glauber Contessoto PEPE için en iyi alım zamanını açıklıyor!

Kripto stratejistine göre meraklılar, meme coinin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan (ATH) 0,00000431 dolardan yüzde 80 ila yüzde 90 oranında düşmesini beklemeli. O zaman coine tekrar yatırım yapmak için doğru zaman olacaktır.

Contesssoto’nun tweeti üzerine birçok kullanıcı PEPE coin yükselişinin bittiğini belirttiği için analisti eleştirdi. Bazı kullanıcılar önerisini “zekice değil” olarak nitelendirirken diğerleri ona DOGE’ye dönmesini tavsiye etti. Diğer bir kullanıcı ise Floki Inu için neden aynı yatırım yaklaşımını benimsemediğini sordu.

Contesssoto, CNBC gibi en iyi medya kuruluşlarının yatırım içgörüleriyle ilgili haber yapması nedeniyle dikkatleri üzerine çekmiş bir isim. Analist, özellikle 2021’in başından bu yana daha fazla popülerlik kazandı. Ayrıca Contessoto’nun yatırım ilerlemesiyle ilgili birçok yayın yapıldı ve Dogecoin yatırımında izlediği strateji açıklandı.

Yatırımları, onu DOGE milyonerlerinden biri olarak ortaya çıkardı. Cesur olduğu ve ilgili kripto stratejilerine yardımcı olduğu için popülaritesini artırdı. Ancak, satmayı reddettiği için net değerinin önemli bir bölümünü kaybetti. CoinMarketCap’e göre piyasa değerine nazaran en büyük meme coin DOGE, 2021’deki ATH’sinden neredeyse yüzde 90 düştü.

PEPE’nin şimdiye kadarki yolculuğu

Pepe, Ethereum blok zincirinde geliştirilen ve ‘Kurbağa Pepe’ internet memesine bağlantı içeren bir meme coindir. Piyasaya sürülmesinin ardından son zamanlarda meme paralarının yükselmesine yol açtığı için hızla popülerlik kazandı.

CoinGecko’nun verilerine göre bu kripto para geçtiğimiz ay yüzde 21.950’nin üzerinde bir artış gördü. PEPE, lansmanından sonra bir aydan kısa bir süre içinde 1 milyar dolarlık piyasa değerine ulaşan en hızlı Ethereum parası olarak rekor kırdı.

Kaynak: TradingView

Bununla birlikte, meme coin fiyatını ve piyasa değerini tüketen şiddetli hareketlilikle karşı karşıya. Şimdi bu kripto para, son 24 saat içinde yüzde 2,25’lik bir düşüşe işaret ederek 0,0000016525 dolardan işlem görüyor. Ayrıca, meme coinin değeri 0.00000431 dolarlık ATH’sinden yüzde 60’tan fazla düştü. PEPE’nin piyasa değeri şu anda 660,9 milyon dolar.

newsbtc.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin