Kripto piyasası satış baskısıyla karşı karşıya: Bitcoin aktif adresleri tarihi düşük seviyede
Kripto piyasası satış baskısıyla karşı karşıya: Bitcoin aktif adresleri tarihi düşük seviyede

Kripto piyasası satış baskısıyla karşı karşıya: Bitcoin aktif adresleri tarihi düşük seviyede

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ağının işlem hacmindeki devam eden artışına rağmen, aktif adres sayısı Temmuz 2021’den bu yana en düşük seviye olan 764 bine düştü.

Kripto para piyasası satış baskısıyla karşı karşıya

Kripto para piyasası, büyüme çabalarının ortasında satış baskısıyla mücadele ediyor. Büyüme çabaları, yaklaşık 1.14 trilyon dolarlık satış baskısıyla karşı karşıya olduğu için kripto para piyasası kapitalizasyonu yaklaşık 1.127 trilyon dolar seviyesinde kaldı. Son 24 saatte en iyi performans gösteren kripto para birimleri, Solana’nın %0,7 düşüşünden XRP’nin %5,6 artışına kadar değişti. Bitcoin %0,3 düşerken, Ethereum aynı oranda arttı.

Bitcoin’in günlük grafiğinde orta derecede bir artış eğilimi görülebilir, ancak fiyatın şu anda yerel destek seviyesi olan 27.000 doların üzerine çıkmadığını belirtmek önemlidir. Yatırımcılar, piyasanın Kasım ayının en düşük seviyelerinden tam bir ralli düzeltmesi yapmaya hazır göründüğü için, fiyatın 25.000 dolar bölgesine doğru düşebileceği ihtimaline karşı hazırlıklı olmalıdır.

Bitcoin ağının işlem hacmindeki devam eden artışına rağmen aktif adres sayısı Temmuz 2021’den bu yana en düşük seviye olan 764 bine düştü. BRC-20 token’larına olan yoğun ilgi nedeniyle, blok zincirindeki ortalama işlem ücreti geçen yıl 2,5 dolardan zirvede 16,08 dolara yükseldi. Glassnode, bu durumun tarihte beşinci kez Bitcoin madencilerinin madencilik gelirlerinden (6,25 BTC) daha fazla işlem ücreti aldığı bir durum olduğunu belirtti.

Kripto haberleri

Bernstein Research, daha düşük ABD faiz oranları ve banka mevduatları, Ethereum stakingine yönelik kamu ilgisini artırarak daha fazla faiz geliri sağlayacağını düşünüyor. Bu durum, kripto pazarında yeni bir yükseliş trendini başlatabilir.

Bloomberg’e göre, ABD’nin kripto politikasının sıkılaşması ve temerrüt risklerinin artmasıyla birlikte Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin çekiciliği azalacak.

Borsa Coinbase tarafından açılan bir davanın yargılanması sırasında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) yetkilileri, kripto para birimlerini düzenlemek için yasa taslağı hazırlamanın yıllar alacağını söyledi. SEC, Coinbase’in davasını “temelsiz” olarak nitelendirdi.

Dogecoin ağındaki işlem sayısı Bitcoin ve Litecoin’i geçti. Topluluk, bu ivmenin, blok zincirinin üzerinde yeni dijital varlıkların oluşturulmasını sağlayan DRC-20 token’ları etrafındaki faaliyetlerden kaynaklandığını düşünüyor.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin