featured

Ethereum fiyatı direnci kıracak mı yoksa değer kaybı kaçınılmaz mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin pazarının lideri Ethereum (ETH), CoinMarketCap’e göre son 24 saatte kazanç elde etmeyi başardı. Bu nedenle, önde gelen altcoin şu anda 1.817 dolar seviyesinden işlem görüyor. Ancak, bu son kazanca rağmen, kripto para birimi önümüzdeki birkaç gün içinde değer kaybetme riskiyle karşı karşıya.

Direnç seviyesi aşılabilir mi?

4 saatlik grafik incelendiğinde, ETH’nin fiyatı 1.833 dolar seviyesindeki önemli direnç seviyesinin üzerine çıkmaya çalışıyor. Ancak ayılar, fiyatın bu seviyeyi aşmasını engellemek için satış baskısı uyguluyor.

Ethereum, 4 saatlik grafiğinde 9 ve 20 EMA çizgilerinin üzerinde yükseliş eğilimi gösterse de, önümüzdeki 24 saat içinde bu iki EMA çizgisinin altına düşme olasılığıyla karşı karşıya kalabilir. ETH’nin fiyatı, bu iki EMA’nın desteğini kaybederse, önümüzdeki 24-48 saat içinde 1.788 dolara düşebilir.

İzlenmesi gereken önemli bir gösterge, 4 saatlik RSI hattının RSI SMA hattının altında düşüş eğilimi göstermesidir. Bu kesişme gerçekleşirse, düşüş senaryosu doğrulanmış olacak. Ancak, önümüzdeki 24 saat içinde yukarıda belirtilen 1.833 dolar direncinin üzerinde bir kırılma olması, Ethereum’un önümüzdeki 2 gün içinde 1.851 dolara yükselmesine neden olabilir.

Bu arada, günlük grafik, 4 saatlik grafikte belirtilen düşüş senaryosuyla çelişiyor. Yazım sırasında, günlük RSI çizgisi, günlük RSI SMA çizgisinin üzerine çıkmak isteyen belirgin bir yükseliş bayrağı oluşturuyordu. Bu bayrak önümüzdeki 24 saat içinde doğrulanırsa, Ethereum fiyatının sonraki 24-48 saat içinde 1.868 dolara yükseldiğini görebiliriz.

4 saatlik grafiğin ETH’nin fiyat hareketlerinin daha yeni bir temsili olduğu göz önüne alındığında, yatırımcılar ETH için uzun pozisyona girmeden önce ETH’nin fiyatının 1.833 dolar direncinin üzerine çıkmasını beklemek isteyebilirler. Ekstra bir onay için yatırımcılar, ETH’nin 9 günlük EMA çizgisinin üzerinde günlük bir mumu kapatmasını da beklemek isteyebilir.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin