Litecoin ekosistemi canlanıyor! Teknik analiz ve olası fiyat hedefi
Litecoin ekosistemi canlanıyor! Teknik analiz ve olası fiyat hedefi

Litecoin ekosistemi canlanıyor! Teknik analiz ve olası fiyat hedefi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin (LTC) fiyatı bu hafta %16 artışla, ilk 10 kripto para birimi arasında en iyi performans gösteren varlık oldu. Yakın zamanda piyasaya sürülen LTC-20 token standardı, Litecoin ekosistemine yeni bir canlılık getirmiş gibi görünüyor. 120 dolarlık LTC fiyat tahminleri doğrulanacak mı?

LTC-20, ekosisteme ilgi katıyor

1 Mayıs’ta LTC, memlerin ve NFT’lerin Bitcoin temel zincirine eklenmesini sağlayan BRC-20 Ordinals’a kendi yanıtı olan LTC Ordinals Protocol (LTC-20) token standardını piyasaya sürdü.

Oldukça dikkat çekici bir şekilde, LTC-20 token standardı, küresel Litecoin topluluğunda geniş çapta kabul görmüştür. 1 Mayıs’tan bu yana, LTC ağında oluşturulan yeni cüzdan adresleri benzeri görülmemiş sayılara ulaştı.

İlginç bir şekilde, ralli başlangıçta birçok yatırımcının 1’den az LTC cüzdanı oluşturmasıyla başladı. Bununla birlikte, zincir üstü veriler, kripto balinalarının artık işin içine girdiğini gösteriyor.

İşte mevcut Litecoin dirilişinin zincir üstü bir analizi ve LTC fiyat rallisinin ne kadar ileri gidebileceğine dair veriye dayalı bir tahmin.

Litecoin, hızla yeni kullanıcıları çekiyor ve LTC-20 çoğunluğuna binlerce yeni kullanıcı katılıyor, bu da Litecoin ağının etkinliğini benzeri görülmemiş seviyelere taşıyor. Santiment’in zincir içi verilerine göre, Litecoin’in Günlük Aktif Adresleri (DAA), Mayıs ayında %200’ün üzerinde arttı.

DAA metriği, bir blockchain ağında işlem gerçekleştiren benzersiz cüzdan adreslerinin günlük sayısını izler.

Aşağıdaki tablo, Nisan ayındaki maksimum 237.000 adresten 10 Mayıs’ta kaydedilen 832.000’in üzerine nasıl yükseldiğini gösteriyor.

Litecoin (LTC) Fiyat Tahmini Mayıs 2023 - Günlük Aktif Adresler

Özellikle, bir ağ üzerinde etkileşimde bulunan kullanıcı sayısındaki artış, kripto paraya olan talebin arttığına işaret ediyor.

Litecoin ağı katılımcıları bu yörüngeye devam ederse, son LTC fiyat rallisi yeni zirvelere ulaşabilir.

Balinalar devreye girdi

Ralli, başlangıçta 1 LTC’den daha az cüzdan oluşturan yeni kullanıcılarıyla başladı. Bununla birlikte, zincir üstü veriler, kripto balinalarının da harekete geçtiğini gösteriyor.

1 milyon doları aşan tek LTC işlemleri, 12 Mayıs’taki 9 işlemden son dört işlem gününde 600’ün üzerine çıktı.

Litecoin (LTC) Fiyat Tahmini Mayıs 2023 - Balina İşlem Sayısı (>1 milyon $)

Özetle, LTC-20 dalgası mevcut momentumu sürdürürse ve balinalar alıma devam ederse, yükseliş eğilimi gösteren Litecoin fiyat tahmini doğrulanabilir.

LTC fiyat tahmini

IntoTheBlock’un Global In/Out of Money (GIOM) verileri, Litecoin fiyatının yaklaşan halving etkinliğinden önce 120 dolara ulaşabileceğini gösteriyor.

Bununla birlikte, boğaların Litecoin fiyat tahmininden emin olmaları için LTC’nin önce 105 dolardaki ilk direnci aşması gerekiyor. Ancak ortalama 105 dolardan 5.83 milyon LTC satın alan 101 milyon yatırımcının kâr elde etmesi buna engel olabilir.

Bununla birlikte, pozitif LTC fiyat tahmini beklendiği gibi giderse, boğalar 121 doları zorlamak için yeterli ivmeyi toplayabilir.

Litecoin (LTC) Fiyat Tahmini - Mayıs 2023 - GIOM verileri.

beincrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin