Ethereum 2022'de ne kadar olacak?
Ethereum 2022'de ne kadar olacak?

Ethereum 2022’de ne kadar olacak? Usta kriptocudan “gerçekçi” tahmin!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto analisti ve trader Benjamin Cowen, 2022 yılı için Ethereum tahminini açıkladı. Cowen, 663.000 YouTube abonesine Ethereum’un 2021’in büyük bölümünde konsolidasyon aşamasında olduğunu söyledi. Peki Ethereum 2022’de ne kadar olacak?

2016 ve 2017’nin bir karışımını görebiliriz

Analist, ETH için bir sonraki adımda ne olabileceğine dair bir fikir beyan etmek için, her ikisi de yukarı yönlü büyük kırılmalardan önce gelen 2016 ve 2017’deki önceki konsolidasyon aşamalarına dikkat çekti. Cowen, bu iki aşamanın bir kombinasyonunun görüleceğini iddia etti.

“Düşündüğüm şey, muhtemelen ikisi de olmayacak. İkisinin karışımı olabilir. Tam olarak bilmiyorum ama Ethereum’un 2022’de tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşmasını ve potansiyel olarak 2023’e doğru ilerlemeye devam etmesini beklesem de şu anda buna güvenmek oldukça spekülatif.”

Cowen, Ethereum’un mevcut konsolidasyon aşamasının 2016’ya benzediğini belirtiyor. ETH 2016’da 8 ila 16 dolar arasında değişirken, 2021’in önemli kısmında 2.000 ila 4.000 dolar arasında seyretti.

Ethereum 2022’de ne kadar olacak?

Tanınmış analist, Ethereum’un konsolidasyonunun 2022’nin ortalarına kadar sürebileceğini, ancak en sonunda bir kopuş göreceğimizi söylüyor.

“İşin püf noktası, bunun sonunda bir ayı piyasasına girmeden sonsuza kadar devam edemeyeceğidir. Bu yüzden yukarı doğru bir tür harekete başladığımızı hayal ediyorum. Ne kadar yükseleceğini bilmiyorum. 10.000 doların makul bir hedef olmasını beklerdim. Hatta 20.000 dolara kadar çıkabiliriz. Bilmek zor… Özellikle Bitcoin şu anda biraz zayıf görünüyorken, bir süre daha yatay hareketin devam edeceğini hayal ediyorum.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin