Son dakika: Elon Musk Twitter'ı satın mı alacak? Görüşmeler devam ediyor!
Son dakika: Elon Musk Twitter'ı satın mı alacak? Görüşmeler devam ediyor!

Son dakika: Elon Musk Twitter’ı satın mı alacak? Görüşmeler devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bloomberg tarafından yapılan habere göre Twitter’ın Elon Musk ile görüşmesinde “son aşama” da olduğu bildiriliyor. Twitter bugün Elon Musk ile erken bir anlaşmaya varılabilir. Bir dizi haber dünyanın en zengin adamının hafta sonu sosyal ağı satın alma planladığı öne sürdü. Pazar günü Wall Street Journal, her iki tarafın da teklifler hakkında görüşmek için bir araya geldiğini iddia etti. Twitter’ın, Musk gerekli finansmanı sağladıktan sonra teklifini daha ciddiye aldığı bildiriliyor.

Musk ayrıca son günlerde Twitter hissedarlarına baskı yapıyor. Tüm bunlar, teknoloji devi Tesla’nın CEO’su ile müzakerelere başlamak için artan baskıyla karşı karşıya kaldığında geldi. Bazı yatırımcılar, Musk’ın hisse başına 54,20 dolarla “en iyi ve son teklifinin” çok düşük olduğunu kabul ederken, bazı yatırımcılar ekonomik belirsizlik ve yüksek enflasyonun aylarda teknoloji hisselerini vurabileceğine dair korkular varken teklifin değerli olduğuna inanıyor.

Twitter’ın hisse fiyatı Cuma günkü Wall Street seansını 48,93 dolardan kapattı. Bu fiyat Musk’ın önerdiği fiyata %10 aşağısında yer alıyor. Ancak Pazartesi günü piyasa öncesi işlemlerde, TWTR %4,8 sıçradı ve yazı yazılırken 51,30 dolara yükseldi.

Anlaşmada son durum!

Hafta sonu boyunca yayınlanan her haber durumun değişken olduğunu vurguladı. Bu, görüşmelerin uzayabileceği veya aniden çökebileceği anlamına geliyor. Twitter’ın başka düşünceleri de olabilir. Şirket rakiplerinden teklif isteyebilir veya Musk’ın teklifini artırmaya çalışabilir.

Sosyal ağ, Perşembe günü, şirkete daha yüksek bir değerleme şansı sağlayabilecek üç aylık sonuçları paylaşacak. Musk, sosyal ağın ifade özgürlüğünü koruyamadığından şikayet ettikten sonra bu ayın başlarında Twitter için bir teklifte bulundu. İyileştirmelerin yapılabilmesi için şirketin özelleştirilmesi gerektiğini öne sürdü. Kripto yatırımcıları Musk’ın hamlelerinin ardından Dogecoin’in sosyal ağda bir ödeme yöntemi olarak kullanılmasına izin verme olasılığını bile düşünüyorlardı.

coinmarketcap


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin